Nakon toliko meseci negiranja da sa Nenadom nije imala ništa više od maženja, Miona konačno priznala da je bila intimna sa Ša.

Miona Jovanović mesecima je govorila da nije bila intimna sa Nenadom Aleksićem Ša, a sada je priznala da je lagala cimere, kao i javnost.

Naime, iako je više zadrugara tvrdilo da je videlo da su Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović bili intimni, pevačica je to negirala – sve do sinoć.

Foto: printscreen

 

– Nije nam jasno zašto kriješ se*s sa Ša, kada javno radiš neke stvari koje ne vidimo kod drugih devojaka, da ti drži ruke na pozadini, da ti gura ruke? – glasilo je pitanje gledalaca upućeno Mioni.

Okej, slažem se, imala sam se*s – rekla je Miona.

Ti napadaš druge devojke, a ti to radiš – rekao je Milan.

Pa šta ako mi stavi ruku, meni nekada to smeta, nekada ne smeta. On treba da me mazi, on mi je dečko. Ja nikada nisam nikoga napadala – dodala je Miona.

Meni to nije šokantno, ja znam kada je Darko postavljao pitanja, oni su davali odgovore, a ja poznajem Ša, on je pokrivao. Ja nemam ništa protiv se*sualnih odnosa, ali mi je folirantski kada lažeš. Meni je poštenije da priznaš, a sada je priznala ironično ili ne, priznala je – rekla je Maja.

Foto: printscreen

 

Da li to Ša radi da bi baba i Stanislav videli? – upitao je Milan.

Ne može on da radi sa njom nešto što mu ona ne dozvoli, ne kapiram što bi se krilo to – dodala je Maja.

Podsetimo, roditelji Mione Jovanović ne kriju da nisu za njenu vezu sa Aleksićem, a nedavno su joj putem Instagrama poslali emotivnu poruku.

Foto: printscreen

 

– Eh, da me sada možeš čuti, kćeri moja draga! Poštuj, voli i ceni najpre sebe u životu. Ni zbog koga i ni zbog čega nemoj trpeti, jer time gubiš sebe, dostojanstvo i najpre zdravlje. Čuvaj porodicu kao zenicu oka, jer samo uz nju ćeš kroz život gledati pravim očima. Posvećeno mojoj i svim kćerkama ovoga sveta – napisala je Mionina majka.

Pljušte kazne u rijalitiju: Zbog kršenja strogog pravila, Veliki šef je rešio da njih troje ošine po džepu

sledeća vest

Originalni tekst