Pjevačica Marija Šerifović ne krije da uživa u majčinstvu, te ističe da se teško odvaja od sina s kojim obožava provoditi svaki slobodan trenutak.

‘Majčinstvo je jedna potpuno nova dimenzija života i ljubavi, najljepše bajke i kontraemocija koje se smjenjuju iz minute u minutu. Da ne živimo u ovako ludom vremenu i društvu, ja bih ga snimala i pokazivala po cijeli dan, on se smije svaki dan po cijeli dan’, rekla je ona, pa priznala da je dosta emotivnija kad je pored svog sina Marija.

Ništa manje sretna nije ni baka Verica, Marijina majka, koja bi non-stop bila pokraj unuka, te joj je pjevačica sad uputila javni apel.

‘Dolazim u situaciju da se s Vericom otimam oko njega i evo sada ću uputiti javni apel da Verica shvati da treba biti baba! Kažu da se unuče voli više od djeteta, ali ja to ne znam’, rekla je ona, pa otkrila što je ono što bi voljela priuštiti svom sinu, a što ona u djetinjstvu nije imala.

‘To je ozbiljno pitanje, to je ono za što sam ja bila uskraćena. Ja se na primjer ne sjećam obiteljskih ljetovanja i zimovanja, kad sam bila mala moja majka je pjevala po tri mjeseca u drugim gradovima, tada su se sklapali takvi ugovori s hotelima, a mene je odgajala baka Darinka. Hvala Bogu, to sada nije tako. Ja i kada imam koncert, gledam krenuti zadnje minute kako bih što više bila s njim’, rekla je ona za Kurir.

(Express / Scena.story.hr)

Originalni tekst