Ana Rajković, supruga poznatog golmana, upravo je na društvenim mrežama obelodanila da je trudna, iako je samo nekoliko dana pre toga slala demanti tvrdeći da ona “nije osoba koja bi tako nešto krila”.

Žena Predraga Rajkovića, golmana srpske reprezentacije, tokom Svetskog prvenstva u Kataru bila je glavna tema zbog navodne afere sa fudbalerom. Informer je prvi pisao da je trudna, kada je i slagala za lepe vesti i poslala nam demanti.

Interesantno je da Ana uvek tvrdi da ne laže, a demanti je u potpunosti u suprotnosti sa onim što je sada podelila na društvenim mrežama.

Naime, Rajkovićka je na naše pitanje da li je informacija da je trudna istinita odgovorila:

Foto: Privatna arhiva

 

Zaista nisam neko ko krije lepe vesti, niti smo neko ko krije da želi proširenje porodice, ali ne znam odakle ti ideja za tako nešto sada – napisala je ona.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Golmanova supruga je sada na sva zvona objavila da je trudna i da sa suprugom Predragom čeka ćerku, što su otkrili njihovu sinovi u popularnom „genderreveal-u“, otkrivanju pola.

Ona je, izgleda, lepe vesti ipak odlučila da ne krije zarad dobijanja novih pratilaca. Rajkovićka, ako je suditi po ovoj situaciji, istinu govori samo za društvene mreže i televizijske kamere.

Možda će Ana sada da se pravda time da nije znala za trudnoću u trenutku kada smo joj postavili pitanje, što je bilo pre devet dana. Međutim, s obzirom na to da je objavila pol bebe, Rajkovićka je u drugom stanju najmanje 10 nedelja, te nije moguće da nije imala ta saznanja.


sledeća vest

Vesti

Ljudi nisu svesni ovih grešaka koje prave! Otac Predrag o glavnim razlozima zbog kojih pucaju brakovi! Đukić Dejanović: Novi Pravilnik štiti nastavnike! Iz Unije prosvetnih radnika složni! Nebojša Bakarec: Skaredno je da nasilnik Đilas pridikuje o nasilju!

Kolumne

Nebojša Bakarec: Skaredno je da nasilnik Đilas pridikuje o nasilju!

Parafraziraću čuvenu izreku – „Ko o čemu k…a Đilas o poštenju“. Nasilnik Dragan Đilas je 23.2.2024. dao skarednu izjavu: „Danas je otkriven nož kod učenika osmog razreda u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar. U istoj školi gde se prošlog maja desilo ubistvo velikog broja dece, što pokazuje da se ništa u Srbiji posle tragedije nije promenilo.

Mi smo isti narod! Milićević i Klokić: Drina je kičma koja nas spaja!

Politika

Mi smo isti narod! Milićević i Klokić: Drina je kičma koja nas spaja!

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević danas je sa ministrom za evropske integracije i međunarodnu saradnju u Vladi RS Zlatanom Klokićem obišao štandove sa turističkom ponudom Republike Srpske na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu. Dvojicu ministara ugostio je direktor Predstavništva RS u Srbiji Mlađan Cicović.

Ana Brnabić: U Kragujevcu započinjemo izgradnju prvog Inovacionog distrikta, jedinog u ovom delu Evrope

Originalni tekst