April se bliži, a astrolozi smatraju da će određeni znakovi imate šanse da zarade veliki novac. Proverite da li su zvezde na vašoj strani.

BIK

Pripremite se za izazovan mesec! Nadolazeći mladi Mesec će uticati na vašu 9. kuću životnih vrednosti, prioriteta, filozofije i visokog obrazovanja. Budite spremni za duboke unutrašnje i duhovne promene. Već od 21. aprila, Jupiter, planeta ekspanzije, i Uran, planeta promena i tehnologije, susrešće se u vašem horoskopskom znaku, praveći konjunkciju. Problemi koji su vas dugo mučili, uključujući i finansijske poteškoće, konačno će biti rešeni na najbolji mogući način za vas. Zatim, obratite pažnju na 29. april kada vaša vladajuća planeta Venera prelazi u vaš znak. To znači da će vam se sve poklopiti! April 2024. donosi mogućnost da promenite svoj pristup poslu, preispitate svoje vrednosti i odnos prema karijeri.

Foto: Shutterstock

 

LAV

Vaša kreativnost će dostići nove visine već na početku meseca! Shvatićete da ste sami sebi postavljali granice u kreativnom izražavanju. Ovo otkriće otvara vrata za novo, nagrađujuće iskustvo, uključujući i potencijalni finansijski dobitak. Sezona Bika će vam doneti uspeh u karijeri. Ako ste tražili posao, ne gubite nadu – vaša idealna prilika je na pomolu! Iskoristite početak meseca za oslobađanje svog kreativnog potencijala i pripremite se za velike finansijske promene.

DEVICA

Ne žurite s donošenjem odluka! Horoskop vas savetuje da se malo usporite tokom retrogradnog Merkura. Ipak, čak i takav period može biti produktivan! Iskoristite svoje vreme mudro. Napravite planove za budućnost i budite spremni da ih realizujete krajem meseca. Finansijske promene su moguće uz pažljivo planiranje. Postavite prioritete i izbegavajte impulsivne kupovine do kraja retrogradnog Merkura.

Foto: Shutterstock

 

VAGA

Finansijski napredak je zagarantovan nakon punog Meseca u Vagi, pod uslovom da pazite na sitne troškove. U aprilu 2024. obratite pažnju na online pretplate koje možda nisu neophodne u ovom trenutku. Sredinom meseca možete očekivati dobre vesti o napredovanju na poslu. Veće odgovornosti donose i veću zaradu. Bićete posebno srećni što ćete moći da ostvarite dugogodišnje snove.

RIBE

Period retrogradnog Merkura u aprilu 2024. donosi velike promene u finansijskoj sferi. Osećaćete se sigurnije, a vaši nadređeni će obratiti posebnu pažnju na vas. Na početku meseca možete iznenada promeniti pristup poslu. Ne bojte se promena, jer će vam one doneti finansijski uspeh bliži nego što očekujete. Ovo je odličan mesec za ulaganje u privatni biznis, što može doneti višestruke koristi.

Mesec ulazi u Škorpiju! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

sledeća vest

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! Dinko Gruhonjić sprovodi mentalni terorizam! Tužilaštvo mora da pokrene postupke jer će ovakvo ponašanje pokrenuti lanac nasilja! Američko društvo je zapalo u dekadenciju, carstvo se bliži padu! Svi obaveštajni sistemi su pod vlašću duboke države! (VIDEO) Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u „Info jutru“ govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst