Za Zlatu Petrović ne postoje zabranjene teme, ona veoma otvoreno i bez zadrške govori o svojim vezama, pa i o intimnim odnosima.

Zlata je uvek javno govorila o svojim ljubavima i odnosima sa partnerima, nije se libila ni da prizna da je bila ljubavnica i imala aferu sa oženjenim muškarcem.

Foto: Estock – Časlav Vukojičić

 

Jednom prilikom je otišla i korak dalje.

Pošto su me osuđivali zbog šema s zauzetim muškarcima o kojima sam ranije pričala, ne smem više da lajem na tu temu, ali opet svima je zanimljiva ta moja strana. Imala sam veza i veza kad sam bila mlada. Nisam ja previše eksperimentisala, ja sam za krevet, ali desilo mi se da sam imala intimne odnose u kolima usred bela dana. To je bilo na jednom parkingu, s mojim tadašnjim partnerom, na putu pored šume, sokače, takoreći slepa ulica – ispričala je pevačica za Republiku.

Zlata je svojevremeno otrkila detalje afere sa oženjenim čovekom kome nije želela da uništi brak.

Foto: printscreen instagram

 

– Sa jednim oženjenim muškarcem bila sam pet godina. Bila sam dobra ljubavnica, ali sam vodila računa da čoveka sa kojim se tajno viđam ne dovedem do razvoda. Nisam ljubomorna, pa mi nije bio problem da delim čoveka sa drugom ženom. Sa muškarcima nikad nisam bila iz koristi, već iz zadovoljstva. Nije me zanimalo da li je neko bogat ako mi je lepo pored njega. Sama zarađujem i imam dovoljno za sebe. Nisam tražila da mi neko kupuje bunde i automobile – navela je jednom prilikom za domaće medije.

Poznato je da je Zlata sa bivšim partnerima u dobrim odnosima, kao i da joj se sinovi odlično slažu iako imaju različite očeve.

Pukla bruka, sin Zlate Petrović vodio ljubav u lajvu! Peja ga odmah uspaničeno pozvao:

sledeća vest

Originalni tekst