Škorpije očekuje harmonija u ljubavnom odnosu. A ako su sami, lako mogu upoznati nekoga s kim će se dobro slagati.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Vaše jake strasti mogle bi da vas uvale u nevolju. Vodite računa o svom ponašanju, pogotovo ako ste već u vezi i želite da ostanete u njoj. POSAO: Bićete preopterećeni. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Moguće je da se zainteresujete za osobu koja vam je doskoro bila samo prijatelj ili poznanik. POSAO: Ambicioznost će vam doneti uspeh, ali i probleme. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Možete upoznati nekoga ko će vas očarati. Danas ste zaljubljivi. POSAO: Mogući problemi onima čiji posao podrazumeva putovanja ili koji rade u inostranstvu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shutterstock

 

RAK

LJUBAV: Nalazite u donekle nedefinisanoj situaciji kada je ljubav u pitanju i to će vam smetati. POSAO: Vrlo povoljan dan za posao. Može se desiti da dobijete dobru priliku. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

LAV

LJUBAV: Danas ćete biti donekle blokirani u ovoj sferi. Možda zbog toga što uopšte nećete naći vremena za ljubav i partnera. POSAO: Problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

DEVICA

LJUBAV: Možete očekivati pozitivna dešavanja. POSAO: Bićete uspešni u svemu što ima veze sa kreativnošću. Posebno povoljan period za one čiji posao zavisi od njihove lepote. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

VAGA

LJUBAV: Danas ćete biti veliki sanjar i zbog toga možete da se zaljubite bez obzira na to da li je osoba koja vam se dopada prava za vas. POSAO: Problem pri svakoj vrsti špekulisanja. ZDRAVLJE: Solidno.

ŠKORPION

LJUBAV: Harmonija u ljubavnom odnosu, a ako ste sami, lako možete upoznati nekoga s kim ćete se dobro slagati. POSAO: Imaćete problema sa onima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Moraćete da se posvetite odnosu i rešavanju problema koji će nastati zbog nesporazuma ili razotkrivenih tajni. POSAO: Moguće je da ćete imati sreće s finansijama. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

JARAC

LJUBAV: Lako možete upoznati nekoga s kim ćete „kliknuti“, ali bićete i pomalo sumnjičavi, zbog čega bi prilika mogla da se izjalovi. POSAO: Doživećete neki uspeh. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Možete sresti nekoga ko će vas zainteresovati, ali s kim je teško ostvariti stabilnu vezu, ili bilo šta dugoročno. POSAO: Pozitivne promene u ovoj sferi. ZDRAVLJE: Problem sa sinusima.

RIBE

LJUBAV: Imaćete brojne prilike i dopašćete se mnogima, ali vaša očekivanja uprkos svemu neće biti ispunjena. POSAO: Uspeh onima koji rade u industriji filma i medijima. ZDRAVLJE: Dobro.

Najgori muževi se rađaju u ova 3 horoskopska znaka! Najbolje bi bilo da ih ne birate za brak

sledeća vest

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva!

Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva!

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona „Rafal“. Na ovu temu u „Info jutru“ govorio je politikolog Ognjen Gogić.

Đilasu dogorelo do nokata! Poslenja slamka spasa pred potpuni slom je prazno moralisanje u koje više niko ne veruje! Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i  BiH! Srbija se kao Feniks diže iz pepela! Naša muka je u tome što živimo na prostoru kojem svi hoće da vladaju! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danki (2) je danas rođendan i 40 dana kako je nestala: Policija još uvek traga za njenim telom Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Hronika

Nevena ostala bez šake, Adriana se pravila mrtva da je ne ubije: Potresna priča roditelja o pucnjavi u Duboni

Devet osoba je ubijeno, a 12 povređeno u masovnoj pucnjavi koju je u noći 4. maja 2023. godine počinio Uroš Blažić u selima Dubona i Malo Orašje. Tih 12 ljudi imalo je sreću da preživi, ali su posledice koje su ostale trajne. Nevena Vujić iz Dubone je u tom trenutku imala 19 godina. Pogođena je sa više hitaca, a zbog ozbiljnosti povreda joj je amputirana leva podlaktica. Andrijana Mitrović iz Malog Orašja ostala je živa jer se pravila da je mrtva, te joj Blažić nije prišao.

Sine, samo nemoj da zaspiš, molim te! Potresna ispovest majke Nemanje koji je ubijen u Malom Orašju - majci dao obećanje koje nije ispunio! Advokat porodica ubijene dece u Maloj Danki monstrumi oduzeli život: Za telom se još traga

Hronika

Maloj Danki monstrumi oduzeli život: Za telom se još traga

Nestanak male Danke Ilić iz Bora, koji se dogodio 26. marta, šokirao je javnost, a tragični razvoj događaja dodatno je potresao čitavu zajednicu. Osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili su službenim vozilom JKP „Vodovod“ Bor, a nakon toga su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila, gde ju je Dejan Dragijević ugušio.

Originalni tekst