Aneli Ahmić sinoć je u programu uživo zatražila od bivšeg partnera, Asmina Durdžića, da se izjasni po pitanju njihove ćerke što je on već danas učinio.

Sinoć je u toku razgovora sa voditeljem „Elite“ Darkom Tanasijvićem Ahmićeva predložila da Nori promeni prezime, i da se Asmin, ukoliko ga ćerka ne zanima, odrekne nje. Pozvala je Durdžića da se izjasni po tom pitanju.

Foto: printscreen/tvpink

 

 – Želim da moje dete ima dobar odnos sa mojim partnerom. Razmišljala sam da ću dati Nori kontakt sa Asminom, ali pošto ga nije zanimala za ovih 9 meseci neće moći ništa. Želim da joj promenim prezime, želim da se odrekne deteta pošto ona njega ne zanima. Dobiće šansu da odluči da li želi da viđa svoje dete, da li želi da nosi njegovo prezime. Da li će voditi brigu o tom detetu ili da ja svoje dete stavim na svoje prezime. Mora da se izjasni – rekla je Aneli.

Ahmićeva nije dugo morala da čeka, s obzirom na to da se Asmin Durdžić već danas oglasio na svom Instagram profilu i potvrdio da će za dva minuta potpisati sve što treba da Aneli ćerki Nori promeni prezime u Ahmić.

Foto: Društvene mreže

 

– Nora će uvek biti moje dete, nebitno da li nosi moje prezime ili drugo. Svestan sam da je lakši život ako dete nosi prezime svoje majke i nemam ništa protiv toga da se promeni prezime Nori. Neka advokat od dotične pošalje svu papirologiju što treba da potpišem da se Nori promeni prezime u Ahmić i neka joj izvade hrvatski pasoš – napisao je on, pa se dotakao viđanja sa ćerkom: 

Foto: printscreen/Instagram

 

– Možemo mi to odmah da rešimo, ne treba dotična da se nada da je to razlog kako bi mene videla. Što se tiče toga, kad i koliko često ću da viđam Noru, to će sud odlučiti, ni zbog toga nema potrebe da se vidi ili čuje sa mnom – naveo je Asmin, koji je na kraju sve zaprepastio odgovorom:

Toliko od mene. Advokat neka pošalje sve što im je potrebno da potpišem da se izvadi pasoš i zameni prezime, u roku od dve minuta ću sve potpisati. 

Vrelo jutro u

sledeća vest

Originalni tekst