Poznati astrolog Pavel Globa, koji je popularan zbog svojih preciznih astro prognoza, otkrio je kojim znakovima će 2024. godina biti najteža.

OVAN

Pripadnike vatrenog znaka obuzeće tuga tokom 2024. godine. Već u februaru počinju problemi na poslu, a sukobi sa rukovodstvom mogu ozbiljno narušiti autoritet Ovna pred ostalim zaposlenima. Ponosni i nezavisni Ovnovi nedavno su prestali da poštuju opšteprihvaćene norme i očigledno su otišli predaleko. Šefovima će uskoro sve ovo dosaditi, pa pripadnici ovog znaka rizikuju da ostanu bez posla.

Foto: Shuterstock

 

VAGA

Vage će se suočiti sa ozbiljnim zdravstvenim problemima tokom 2024. godine. Nevolje će se nizati jedna za drugom, a vaše stanje može vas ostaviti „nepokretnim“ na duže vreme, pa postoji rizik da izgubite prihod. Astrolog savetuje da ozbiljno shvatite svoje zdravlje, jer svako odlaganje može dovesti do strašnih posledica.

RIBE

Astrolog Pavel Globa predviđa težak period za predstavnike ovog znaka u 2024. godini. Naime, čeka ih veoma bolan raskid. Veza je odavno iscrpljena, ali predstavnici ovog znaka dugo negiraju neizbežnost. Neće biti lako, ali do kraja godine Ribe će se dignuti iz pepela: harmonične, pune snage i samopouzdanja.


Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 27. januara, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst