Nova domaćica popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, je pevačica Ana Sević, a sada je Saša Popović otkrio ko je po njegovom mišljenju najbolja voditeljka zabavnog programa.

Kreativni direktor „Granda“, Saša Popović, odlučio je da na mesto Sanje Kužet, koja je trenutno na trudničkom bolovanju, dovede pevačicu Anu Sević.

Foto: Informer/ATA images

 

Saša je rekao da je Ana bila prvi i jedini izbor za novu voditeljku, iako se mesecima unazad spekulisalo o tome ko će uz Voju Nedeljkovića postati nova domaćica ovog poznatog talent šou programa.

S obzirom na to da je ovaj televizijski projekat jedan od najgledanijih u regionu, verovalo se da će se voditeljke utrkivati da postanu deo Grandovog jata. Međutim, Popović je otkrio da se niko od poznatih lica nije ponudio da zameni Sanju:

– Niko me nije zvao. Možda su sve čekale da vide moju reakciju, ali to sam prelomio odmah, da se mnogo ne spekuliše oko toga. Odmah sam obavestio članove žirija i svi su zadovoljni što je nova voditeljka Ana Sević.

Foto: Youtube printscreeen

 

Saša je nakon toga otkrio i koja dama je po njegovom mišljenju najbolja voditeljka zabavnog programa:

– Sad sam čuo da Tamara Raonić, koja je sedam godina radila u „Grandu“, hoće da se aktivira. Po meni je ona jedna od naših najboljih voditeljki kada je u pitanju šou program i zabavne emisije, ona to drži u malom prstu. Eto, to sam čuo sada i bilo bi mi drago da se vrati, ne mislim u „Zvezde Granda“, nego na televiziju – rekao je Popović, pa dodao da voditelj ne mora da bude već poznato lice, kao što je slučaj sa žirijem:

Foto: YouTube prntscreen

 

– Voditelj ne mora da bude poznat. Evo, Sanja Kužet je došla 2013. godine i mislim da je čak niko nije znao. U to vreme radila je vremensku prognozu na Pinku, ali mislim da je bila nepoznata. Meni se dopala, slučajno sam je video u nekoj emisiji, pozvao sam je i evo Sanju Kužet danas svi znamo. Prema tome, kad je u pitanju voditelj, on ne mora da bude poznat, ali kad je u pitanju član žirija i te kako mora, mora da poznaje muziku, mora da je u toj sferi – zaključio je Popović za Grand.


Sekin muž neprepoznatljiv: Veljko obrijao bradu i skratio kosu, svi ostali u šoku nakon ove transformacije

sledeća vest

TV

Legija piše scenario o ubistvu Đinđića! Čedomir Jovanović: Ja i dalje živim taj 12. mart! Dve godine od početka rata u Ukrajini! Rusi postigli uspeh, Ukrajincima nedostaje oružje i ljudstvo! (VIDEO)

Live TV

Dve godine od početka rata u Ukrajini! Rusi postigli uspeh, Ukrajincima nedostaje oružje i ljudstvo! (VIDEO)

Na drugu godišnjicu od početka rata u Ukrajini borbe i dalje traju. Rusi su prethodnih dana postigli uspeh na frontu, a za Ukrajinu su glavne teme – nedostatak oružja i ljudstva. Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski Istakao je da je Avdejevka nova linija odbrane, kao i da su dalji zadaci jačanje granica države. Predsednik Rusije Vladimir Putin leteo je na najvećem supersoničnom avionu na svetu. Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su sa Biljanom Šahrimanjan Obradović iz Centra za stratešku analizu i Draganom Vujičićem, novinarom iz Večernjih novosti, a putem vajber uključenja javio se Danijel Simić iz Udruženja novinara RS.

Udarne pesnice duboke države kreću na Rusiju! NATO i SAD očekuje pakao Putinovih vazdušno-kosmičkih snaga! Nož u Ribnikaru uteruje strah u kosti celoj naciji! Ne smemo da dozvolimo da se ponovi masakr (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst