Nekadašnja Đoletova supruga bez „dlake na jeziku“ progovorila o problemima koje ima jer svi i dalje misle da je ona deo njegove porodice

Slađa Delibašić razvela se od Đoleta Đoganija pre više od dve decenije, ali je mnogi i dalje povezuju s njegovom familijom, a njoj to smeta iz razloga što joj to loše utiče na posao:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Mnogo me nervira kad se spominjemo svi u kontekstu familije Đogani. Mi smo se razveli pre 22 godine. Ja sam Delibašić, kao i moji tata, brat i deca. Ja svoju decu gledam kao Delibašiće, ne Đoganije. Mene ne interesuje da pravim gungulu od svega toga. Nekad se stidim tog prezimena. Mnogo je velika predrasuda kod naroda. Vrtić koji sam otvorila, da nije tog prezimena bio bi pun, krcat, ali je naš narod takav, dok nekoga ne upoznaš i ne vidiš čoveka iznutra, ne možeš da sudiš. Tako sam i ja nekad sudila ljudima dok ih nisam upoznala – ispričala je Slađa i dodala da je bez obzira na sve zadovoljna radom vrtića:

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

– Peta godina je kako radimo sa vrtićem. Na početku je išlo jako slabo, ja sam znala da dolazim umorna sa nastupa i podmirim sve troškove, plate i doprinose dok nismo krenuli da radimo i to bez ijedne reklame. Roditelji koji su dolazili imali su jako lepo mišljenje o nama i radu našeg vrtića. Hvala dragom bogu vrtić je polako počeo da se puni. Dugo smo tražili osoblje, sada je sve fenomenalno, ali bez Silvije ništa – rekla je ona jednom prilikom.

„Živela sam sa 10 evra nedelju dana“

– Bilo je u mojoj karijeri mnogo uspona i padova, momenata kada sam sa 10 evra morala da preživim nedelju dana. Sve je to život i to me je ojačalo – rekla je ona svojevremeno. 

Glava da te zaboli! Otkriveno ko je kome šta u porodici Đogani, čak su i Edita i Indi u srodstvu sa popularnim denserima

sledeća vest

Originalni tekst