Pevačica na „sva usta“ hvali koleginicu s kojom je imala sukob, a tek se sada saznalo šta je pop diva uradila za koleginicu

Jelena Karleuša i Andreana Čekić definitivno su „zakopale ratne sekire“ i sada neprestno hvale jedna drugu. Čekićeva, koja je nedavno objavila album, sada je priznala da joj je Karleuša dala neverovatnu podršku, a postoji nešto što ju je posebno dirnulo:

Foto: ATA Images

 

– Jelenina javna podrška je nešto što ću pamtiti ceo život, a najviše su me dotakle njene reči da sam „dobar čovek“. To je na kraju dana najvažnije i ne postoji veći kompliment i veća sreća od takvih reči, ona je posebna žena – kazala je Andreana koja se ovom prilikom zahvalila i ostalim kolegama koje su nahvalile njen album:

Foto: Tanja Andric

 

– Lepo je kada te podrže svi, kada vidiš da se iskreno raduju tvom uspehu i kada pohvale ono što je tebi važno i srcu drago. Hvala svima neizmerno, a ja ću im se odužiti sigurno – istakla je pevačica.

Skandalozan snimak! Adaktar pokušao preko reda i na silu da se slika sa Karleušom, moralo da reaguje obezbeđenje (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst