Za nama je još jedna burna noć u rijaliti programu „Elita 7“, a Maja Marinković ni ovoga puta nije izneverila gledaoce istog.

Naime, ona je pred milionskim auditorijumom iznela prljav veš o Slađi Lazić, a tom prilikom nakon našeg pitanja istakla je da smatra da joj je idol, te da se druži sa njom isključivo zbog „kadra“.

Ne interesuje me to uopšte, ja ovde idem srcem, ove sezone sam se malo opametila i smatram da sam sama kriva za neke stvari, svaka šuša može da priča da je bila sa Majom tu i tu, i da pola sata razglaba o nečemu. Ja ne želim da moja svrha u rijalitiju ima niskobudžetnu poentu. Ja sam rekla vrlo jasno kada neko ovde sluša, ja nisam đubre da neke detalje otkrivam, šta treba da ćutim i trpim. Ovo je kap koja je prelila čašu, ja sam ispala čovek i drug a neko me je ovde koristio zarad rijalitija. Ovde novi učesnici se kače za stare igrače da bi opstali tu. Ja sam bila na moru mesec dana, ne dozvoljavam da mi neko plati piće i ne želim da doživim transfer blama da me neko sponzoriše – govorila je Maja.

Da li je Slađa nešto radila što nije bilo normalno u tvom društvu? – upitao ju je novinar Informera Goran Todorović.

Meni se neke stvari nisu svidele, doživela sam dosta neprijatnosti u njihovom prisustvu, ja sam u narod pita htela da izbalansiram situaciju i da ispadnem čovek i drugarica i poslala sam joj tortu kao lep gest. Slađa sve ovo radi planski, jedva je čekala da ovo bude tema. Ona više nego išta voli kadar i meni to ne treba. Ja neću nikada zaboraviti neke stvari koje je uradila zbog mene, ali izgleda da je to radila sve zbog interesa. Slađa je ovde prema ljudima jako prijatna, ali sam spolja uvidela da neke stvari nisu kakvim se predstavlja. Ona želi da budem ja, meni je to presmešno, samo upija moje fore i fraze, ne mogu da se družim sa ljudima koje gledaju mene kao idola. Da li je neko direktor ili prosjak na ulici moraš sa svakim isti pristup da imaš. Zašto bih ja bila bolja od nekog ko pošteno zarađuje, da ja konobarima izvrćem led koji je doneo. Nju je verovatno ponela ta popularnost nakon što je izašla iz rijalitija, za mene je to elementarna nekultura – zaključila je Maja.


Šok! Tri imena Mine Kostić: Jedno na estradi, drugo u ličnoj karti, a treće je dobila po rođenju

sledeća vest

Originalni tekst