FUDBALERI Crvene zvezde dočekuju TSC u trećem kolu plej-ofa Superlige Srbije. Utakmicu koja se igra na stadionu „Rajko Mitić“ možete da pratite uživo na portalu „Novosti“.

ЗВЕЗДА - ТСЦ: Бобрено на Маракани, киша сипа у Београду

FOTO: FK Crvena zvezda

Prvo poluvreme: Crvena zvezda – TSC 0:0

45+1′ – U nadoknadi je pokušao i Olajinka, ali je njegov pokušaj zaustavio golman ekipe iz Bačke Topole.

44′ – Kakve dve prilike za domaće. Najpre je Ilić odbranio udarac Bukarija, a potom je Hvang pogodio prečku udarcem sa nekih 20 metara.

38′ – Hvang je izveo korner, Dragović je skočio i probao glavom, no lopta je otišla pored gola gostujućeg tima.

Aleksandar Dragović/FOTO: FK Crvena zvezda

35′ – Zamalo da Zvezda povede. Bukari je traljavo šutirao, lopta je stigla do Endijaja koji takođe nije dobro šutirao. Ipak, stavio je Ilića na muke koji je nekako uspeo da interveniše i spreči aktuelnog šampiona Srbije da povede.

29′ – Dobra prilika za crveno-bele. Olajinka je šutirao glavom, no jedan igrač TSC-a je izblokirao pokušaj Nigerijca.

25′ – Sve više pritiska Zvezda. Velika kiša pada u Beogradu i sigurno otežava igračima da sprovedu ideje u delo.

12′ – Probao je Bukari glavom, ali nije udarac bio dobar. Reprezentativac Gane je morao da se vraća unazad, pa zbog toga nije mogao da zahvati loptu onako kako je želeo.

6′ – Opasan napad gostiju. Ipak, Glazer nije morao da reaguje pošto je Rodić ispred Pantovića reagovao i izbacio loptu u korner. Posle udarca iz ugla nije bilo pretnje po domaće.

1′ – Počela je utakmica na stadionu „Rajko Mitić“.

Sastavi timova:

CRVENA ZVEZDA (4-1-4-1): Glazer – Mijailović, Spajić, Dragović, Rodić – Stamenić – Bukari, Kanga, Hvan, Olajinka – Šerif.

TSC (4-3-3): Ilić – Krstić, Đorđević, Antonić, Petrović – Milosavljević, Pejić, Đakovac – Jovanović, Pantović, Ćirković.

Uoči meča:

Crveno-beli bi u slučaju pobede ili remija matematički obezbedili novu titulu šampiona, sedmu uzastopnu, a 35. u klupskoj istoriji.

Ove dve ekipe su u jedinom dosadašnjem duelu koji je ove sezone odigran na „Marakani“ odigrali nerešeno – 1:1, dok je u Bačkoj Topoli trijumfovao tim Vladana Milojevića sa 3:1.

Zvezda je u prošlom kolu remijem u Novom Sadu (0:0) prekinula seriju od devet pobeda u svim takmičenjima, dol je sastav Žarka Lazetića savladao Partizan u Humskoj sa 2:1.

Crveno-beli su prvi na tabeli sa 81 bodom, TSC je na trećem mestu sa 66, ima četiri manje od Partizana sa kojim se bori za drugo mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

BONUS VIDEO: ERUPCIJA ODUŠEVLjENjA NA „MARAKANI“: Gol kojim je Zvezda povela u Kup derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Originalni tekst