Ana Bekuta posebnom objavom obeležila je Dan zaljubljenih koji je po svemu podseća na njenu najveću ljubav, političara Milutina Mrkonjića.

Bekuta je danas na svom profilu na Instagramu objavila fotografiju sa Mrkom uz koju je napisala i emotivan opis:

– Prepoznala bih te u potpunom mraku, da si nem, a ja gluva. Prepoznala bih te u potpuno drugom životu, u drugim telima, u drugim vremenima. I volela bih te u svemu tome, dok i zadnja zvezda na nebu ne izgori u zaborav. Snimila sam našu pesmu. Zagrli me – napisala je Ana koja je nedavno ovu numeru otpevala s kolegom Halidom Bešlićem. 

Osim činjenice da je danas Dan zaljubljenih koji bi Ana proslavila s Mrkom da je on živ, ovaj datum ima posebnu vrednost za njih jer su tada, pre 12 godina, započeli vezu. Njihovu ljubavnu priču prekinula je smrt Milutina Mrkonjića koji je preminuo 27. novembra 2021. godine u 80. godini. 


sledeća vest

Vesti

Si Đinping čestitao Vučiću Dan državnosti: Kina se raduje uspesima Srbije

Politika

Si Đinping čestitao Vučiću Dan državnosti: Kina se raduje uspesima Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas čestitku predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga povodom Dana državnosti, u kojoj navodi da ekonomski razvoj Srbije beleži izvanredne rezultate, da se Srbija zalaže za nezavisnost, i da se njn međunarodni položaj i uticaj stalno unapređuju poručujući da se Kina raduje ovakvim uspesima.

Srbija predvođena Vučićem je ekonomski lider na zapadnom Balkanu - Cvijanovićeva čestitala Dan državnosti Drecun: Kurti sprovodi terorizam i konstantni teror na Srbe

Politika

Drecun: Kurti sprovodi terorizam i konstantni teror na Srbe

Doskorašnji predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun izjavio je danas da je međunarodnoj zajednici, a posebno Sjedinjenim Američkim Državama, jasno da režim Aljbina Kurtija generiše probleme i da on zapravo stvara uslove koji onemogućavaju normalan život srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Kurtijev zulum se nastavlja! Zabranjen prolazak još jedne pošiljke dinara na KiM! Još jednom potvrđeno! Dragan Đilas, Marinika i ostali zloupotrebili tragediju u

Originalni tekst