Pevačica Anastasija Ražnatović, ove godine proslavlja prvi Đurđevdan u porodičnom domu u Španiji, gde već neko vreme živi sa svojim suprugom Nemanjom.

Anastasija Ražnatović se prošle godine udala za Nemanju Gudelja, a pevačica i fudbaler su se venčali u manastiru Rajinovac, koji se nalazi nadomak Beograda. Ovom svečanom činu su, prema želji mladenaca, prisustvovali samo najbliži članovi njihovih porodica i kumovi.

Srećan par već neko vreme živi u Španiji, a odatle se danas oglasila i Anastasija koja proslavlja prvi Đurđevdan u novom porodičnom domu.

Cecina ćerka je putem svog Instagram storija čestitala svima slavu:

– Srećna nam svima slava koji slavimo danas – napisala je Anastasija.

Foto: Printscreen/Instagram/raznatovicanastasija

 

Ovim povodom oglasila se i sama Ceca, koja je na svom profilu čestitala Đurđevdan svima koji slave, a pored toga je objavila i kako peva pesmu „Đurđevdan“ koju u originalu izvodi „Bijelo dugme“.

Anastasija podelila prvu sliku Gudelja posle operacije! Pokazala kako se fudbaler oporavlja i ko mu pravi društvo (FOTO)

sledeća vest

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva!

Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva!

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona „Rafal“. Na ovu temu u „Info jutru“ govorio je politikolog Ognjen Gogić.

Đilasu dogorelo do nokata! Poslenja slamka spasa pred potpuni slom je prazno moralisanje u koje više niko ne veruje! Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i  BiH! Srbija se kao Feniks diže iz pepela! Naša muka je u tome što živimo na prostoru kojem svi hoće da vladaju! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst