Pevačica Katarina Grujić praznike provodi sa ćerkicom i suprugom Markom Gobeljićem u Grčkoj, a zbog njenih fotografija sa plaže gore društvene mreže.

Kaća je pre nekoliko dana otputovala sa Katjom, sestrom Bojanom i njenim sinom Lavom, kao i Markovim roditeljima u Atinu kako bi najradosniji hrišćanski praznik proveli porodično.

Uzela sam pet dana odmora i došla kod Marka, jer za nas nema veće sreće nego kada smo skupa. Uživamo u suncu i pogledu na more, morskim plodovima i belom vinu – rekla je Kaća.

Ona često ističe koliko joj teško pada razdvojnost od supruga koji je zbog poslovnih obaveza morao da se preseli u Grčku. Zbog toga vreme koje ovih dana provode zajedno koriste da maksimalno uživaju. Koliko im odmor prija Kaća je pokazala fotografijama koje je objavila na društvenim mrežama, a zbog kadrova sa plaže internet se usijao.

Foto: printscreen/Instagram

 

Pevačica je pozirala na ležaljci kraj mora u minijaturnom crnom bikiniju i pokazala izvajano telo, a svi njeni atributi bili su u prvom planu.

Foto: printscreen/Instagram

Podsetimo, Kaća je u vaskršnjem broju Informera rekla kako je znala da je Marko čovek njenog života i da će ostariti sa njim još kad su počeli da se zabavljaju.

– Ne umem da objasnim kako sam to tačno mogla da predvidim, ali intuicija mi je govorila da je on taj. Otad verujem svom instinktu.

sledeća vest

TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva!

Live TV

Kampanja Srbije u Savetu Evrope dala rezultate! Španija besna na Nemačku, a Francuska pružila ruku partnerstva!

Predsednik Evropske inicijative za stabilnost (ESI) Gerald Knaus izjavio je da se neke članice Saveta Evrope, uključujući Nemačku i Francusku, spremaju da blokiraju glasanje o pristupanju tzv. Kosova u Savet Evrope u maju. Knaus dodaje da je ovo usledilo nakon kampanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uključujući lični apel predsedniku Francuske Emanuelu Makronu da ne dozvoli glasanje o prijemu tzv. Kosova, kao i opredeljenost Srbije da kupi 12 francuskih aviona „Rafal“. Na ovu temu u „Info jutru“ govorio je politikolog Ognjen Gogić.

Đilasu dogorelo do nokata! Poslenja slamka spasa pred potpuni slom je prazno moralisanje u koje više niko ne veruje! Pravi zločinci se slave, a srpske žrtve se ponižavaju! U Međunarodnoj zajednici, Srbi su jedini krivci za ratove u Hrvatskoj i  BiH! Srbija se kao Feniks diže iz pepela! Naša muka je u tome što živimo na prostoru kojem svi hoće da vladaju! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst