Iako je usred razvoda sa Tonijem Bijelićem, Dragana Mirković ne zapostavlja svoju karijeru. U svemu joj pomaže sin, a sada je pokazao i kako.

Pevačica Dragana Mirković i njen muž Toni Bijelić razvode se posle 24 godine braka, pa su u fokus javnosti dospela i njihova deca sin Marko i ćerka Manuela.

Za razliku od sestre Manuele, koja je veoma povučena i svoj profil na Instagramu drži zatvoren, Marko ima više od 24.000 pratilaca na ovoj društvenoj mreži i s njima deli detalje iz svog privatnog života.

Foto: Instagram printscreen

 

Marko je pasionirani ljubitelj automobila i „Formule 1“ pa nije ni čudo što se na njegovom profilu najčešće mogu videti slike četvorotočkaša.

Mladi Bijelić sada je međutim, objavio fotografiju iz kancelarije, na kojoj se vidi kako radi na zakazivanju Draganinih nastupa, s obzirom da, kako su mediji pisali, od razvoda vodi njenu karijeru.

Foto:  

Foto:  

Foto:  

Foto: printscreen/Instagram

 

Dragana se odmah javila i pohvalila naslednika rečima:

Moj ponos, moja desna ruka – napisala je pevačica.

Foto: printscreen/Instagram

 

Sin je odmah odgovorio majci emotikonima, a ispod njihove prepiske nastavili su da se nižu komentari: „Lep na mamu, njen ponos,ljubav,i najveći oslonac u životu…čuvaj svoju majku“, „Kao glumac lep i zgodan…isti svoja mama“….

Dragana Mirković je inače uvek rado govorila o svojoj deci u javnosti:

– Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u „Ricu“ – ispričala je Dragana medijima svojevremeno.

sledeća vest

Originalni tekst