Stanija je za Informer progovorila o kući koju Asmin gradi za nju, ali i o besnoj mašini koju joj je pratner kupio za rođendan.

Stanija Dobrojević je u velikom prvomajskom intevjuu za Informer govorila o svojim sećanjima na ovaj praznik, kao i kako će ga provesti ove godine. 

Nezaobilazna tema je bila i njena veza sa Asminom Durdžićem, koja svakodnevno skreće veliku pažnju javnosti. Stanija nam je otkrila da je sada u Asminovom i njenom odnosu sve u najboljem redu, ali da ne planira uskoro da stane na ludi kamen. 

Foto: izvor: Privatna arhiva

 

Šta za tebe predstavlja Prvi maj?

– Za mene Prvi maj predstavlja slobodu, odmor, prolećni dan proveden u prirodi.

Kako ćeš ga ove godine provesti i da li ideš negde na uranak?

– Za Prvi maj stižem u Srbiju i dan ću provesti na Fruškoj gori sa najmilijima. Posebno se radujem ovom Prvom maju jer je povezan sa Vaskrsom i mojom krsnom slavom, Đurđevdan, tako da ću te dane provesti u Srbiji sa porodicom.

Koje uspomene te vezuju za Prvi maj?

– Sećam se Prvog maja ’95 i „Bljeska“, slike stradanja, kada sam poslednji put videla oca. Znam da je devetog maja izgubio život na Dan pobede, srednja Ekonomska škola mi se zvala „9. maj“, a ekonomiju sam upisala i završila po ugledu na oca koji je bio diplomirani ekonomista. Šestog maja je Đurđevdan, očeva krsna slava, a u maju mu je i rođendan. Ovaj mesec posvećujem njemu. Tako da… za mene maj i Prvi maj nosi mnogo simbolike!

Foto: izvor: Privatna arhiva

 

Da li spadaš u žene koje sve mogu same, ili ti je ipak potrebna pomoć muškarca?

– Ja sam samostalna, ostvarena žena koja ima sve u životu i sve može sama. Ako imam muškarca pored sebe onda odjednom više ništa ne mogu sama i on mora sve da mi pomaže.

Koje kućne poslove voliš najviše, a koje najmanje?

– Izuzetno sam pedantna i moj dom uvek mora besprekorno da blista i odiše čistoćom, tako da radim sve poslove po kući i uživam u tome! Meni čišćenje dođe kao neka vrsta terapije.

 Da li voliš da kuvaš i šta najbolje spremaš?

– Umem da kuvam i imam svoje posebne egzotične specijalitete koje volim da spremam, ali ja skoro i ne kuvam, a razlog zašto je to tako za ne bih sada da otkrijem.

Foto: izvor: Privatna arhiva

 

Završila si državni Ekonomski fakultet, da li se kaješ što tvoja karijera nije išla u tom pravcu?

– Završila sam fakultet zbog sebe, da bih bila obrazovana i prošla tu disciplinu polaganja teških ispita koja i te kako ima uticaja, kako da se oblikujemo u tim mladim godinama. Ko kaže da ja ne radim u svojoj struci? Možda ne radim zatvorena u nekoj kancelariji, ali sam veštinu i znanje i te kako upotrebila u životu i napravila karijeru i zaradu od toga. Ako ste mislili da su izgled i učešće u rijalitiju dovoljni da biste bili Stanija, onda ste se prevarili. Onda bi to svaka lepša devojka sa ulaskom u rijaliti ili slikanjem kao ja uspela.

Kao neko ko je fakultetski obrazovan, šta bi poručila mlađim generacijama koje smatraju da obrazovanje i školovanje nije obavezno?

– Poručila bih da su u pravu! Došlo je novo vreme i novi poredak sveta gde vam diploma prestižnih fakulteta više nije garancija za posao i uspeh. 

Foto: izvor: Privatna arhiva

 

Da se ne baviš ovim poslom, koji bi bio tvoj posao iz snova?

– Bila bih najbolja producentkinja, neko ko stvara i kreira iza scene! Imam neverovatne ideje, vizije… Super sam u opremanju novih stanova i domova. Svoj stan sam osmislila i opremila svojim idejama! Kreativna sam u svemu što je vezano za lepotu!

Iza tebe i Asmina je prilično buran period, da li ste sada uplovili u mirnu luku?

– Hm, to što se ja medijski povučem i budem mirna k’o bubica, možda nekome liči na mirnu luku… Uglavnom, najveće bure su prošle i ne ponovile se!

Asmin je za Informer otkrio da gradi vilu za, koliko si uzbuđena zbog toga, s obzirom na to da ćeš biti zadužena za uređivanje iste?

– Ne dopada mi se to što on planove iznosi javno, jer to ume da privlači negativnu energiju ljudi koji drugima ne žele dobro… Ja volim da ćutim o svemu i da tome nečemu radujem!

Foto: izvor: Privatna arhiva

 

Šta će vaša kuća obavezno morati da ima?

– Plan „kuće iz snova“ sam napravila još pre nego što sam upoznala Asmina, međutim kad smo pričali o tome i kad mi je pokazao svoj nacrt, kuće su skoro bile identične! Kuća mora da ima veliko dvorište i vodu u blizini, bilo da je to okean, jezero ili bazen, nije bitno…

Da li planiraš da uskoro staneš na ludi kamen?

– Dovoljno sam luda i bez ludog kamena!

Durdžić je slikao kola koja ti je kupio, da li je automobil stigao kod tebe u Majami?

– Zašto ja moram da odgovaram na ova pitanja, to treba da pitate njega… I taj auto treba da stigne u Srbiju, ne Majami…

Foto: izvor: Privatna arhiva

 

S obzirom na to da zarađuješ veliku svotu novca, da li ti smeta kada govore da „živiš na Asminov račun“?

– Ma kakvi, razne priče i fama se vezuju za moje ime i pojavu, tako da je to još jedan epitet u nizu!

Koji Asminov poklon ti je najdraži?

– Prsten… jer je nekako čist i podseća na najlepši period pre čitavog ovog skandala i javne afere koja mi je nanela mnogo bola i neprijatnosti.

Da li i dalje pratiš „Elitu“?

– Ja nemam pravo da išta pratim za moje dobro! S početka sam se osećala da čitavu „Elitu“ nosim na svojim leđima, a nisam učesnik iste! Kao kraljica u šahu, a nisam u igri! Onda sam morala da se sklonim i isključim iz svega kako bih se oporavila i nastavila sa svojim životom! Finale ću da ispratim, gde mi je cilj da pobedi pravda. 

Asmin bez dlake na jeziku otkrio šta bi menjao kod Stanije: Ako je oženi ovo ne sme da ostane isto

sledeća vest

Originalni tekst