Pevačica se ne odvaja od novog emotivnog partnera

Aleksandra Mladenović sinoć je nastupila na jednom splavu, a mnogi su se iznenadili kada je s njom došao i njen dečko Darko Dobričanin. Tokom čitave večeri Darko je sedeo sa svojim prijateljima za jednim stolom u ćošku lokala, dok je Aleksandra pevala i s vremena na vreme pesme posvećivala njemu.

Foto: Foto Informer.rs

 

Ona je u jednom trenutku zapevala svoj hit „Moj si nek’ si najgori“, okrenula se ka njemu i jasno mu se obratila kroz pesmu na šta joj je on uzvratio osmehom.

Aleksadnra i Darko u vezi su od februara ove godine, a iako su mnogi mislili da je reč samo o prolaznoj avanturi, izgleda da su njih dvoje ipak ozbiljni u nameri da opstanu. Mladenovićeva je nedavno govorila o vezi sa Darkom, ali je insnsitirala na tome da se ne piše previše o njima jer on ne želi da bude javna ličnost:

Foto: Foto Informer.rs

 

– Malo sam se bucnula! Jeste, ljubav, lepo je sve, ali ide leto, moram da smršam! Ne bih puno o ljubavi, tu bih temu zaobišla. Super sam, srećna sam, došla sam sa dečkom. On nije iz ovog, javnog posla, ne voli da se priča previše o njemu tako, da je pred kamerama… Sve je kako treba! – kazala je pevačica nedavno. 

Aleksandra Mladenović otkrila kako je zaradila pola miliona evra

sledeća vest

Originalni tekst