Aleksićeva je proteklog vikenda završila u policijskoj stanici u Cirihu nakon nastupa

Seka Aleksić danas je priznala da je bila privedena u noći između subote i nedelje nakon nastupa u jednom klubu u Cirihu zajedno sa vlasnikom lokala i celim svojim bendom.

Foto: ATA Images

 

Izvor koji je bio prisutan u klubu opisao je dešavanja nakon pevačicinog nastupa i otkrio kada je Seka napustila policijsku stanicu:

– Seka je u subotu otputovala avionom iz Beograda za Cirih, gde je iste večeri imala nastup u jednom popularnom klubu. Odlično raspoložena ona je nakon ponoći izašla na binu i počela da ređa svoje hitove, ne sluteći šta joj se sprema. Prezadivoljna atmosferom u klubu i održanim koncertom, Seka se u tri sata ujutru pozdravila sa publikom i krenula ka bekstejdzu. Dok je u bekstejdžu ispijala osvežavajuće napitke i čekala bend da spakuju stvari, u klub je u 3.15 časova uletela specijalna jedinica ciriške policije. Trideset naoružanih specijalaca su u toku racije, između ostalog, kontrolisali i radne dozvole zaposlenih. Upravo to je i bio razlog zašto je Seka iste noći privedena. Ona nije imala radnu vizu, a u policijskoj stanici zadržana je sve do ponedeljka posle podne jer je bio vikend i nije moga da bude puštena ranije – zaključio je izvor.

Foto: Miloš Rafailović

 

Seka zbog ovoga može imati problem i u Nemačkoj gde ima zakazan nastup naredne subote, 13. aprila. Ovaj nemio događaj Aleksićevu može koštati od tri do pet godina zabrane ulaska u Švajcarsku, što bi veoma rastužilo njenu tamošnju publiku.

Seka privedena u Cirihu! Osam sati provela u policiji, pevačica sve priznala

sledeća vest

Originalni tekst