Aleksandra Prijović ne staje. Pevačica je sinoć održala drugi od okupno tri zakazana koncerta u Rijeci.

Aleksandra Prijović već mesecima hara na prostoru bivše Juge. Prija je jedina mlada zvezda koja je napravila ovakav bum i postavila nove granice kada su u pitanju veliki koncerti. Skoro u svakom gradu ona održava po nekoliko uzastopnih nastupa, pa je tako i u Rijeci.

Aleksandra je sinoć imala drugi koncert, od zakazana tri u Rijeci. Regionalna zvezda je još nakon prvog koncerta izgubila glas, te je malo falilo da sinoćnji nastup bude odložen, ali je Prijovićka nekako uspela da se izbori sa zdravstvenim problemom i izađe i otpeva sve svoje hitove.

Foto: ATAIMAGES

 

– E to mi je najbitnije, ja ću sada reći nešto što možda ne bih trebala, ali jutros kada sam se probudila, glasa nisam imala, ne sećam se kada sam bila ovako bolesna, ali verujte mi, najiskrenije večeras se osećam zdravije nego ikad. Želim da uživate, jer ja zaista uživam sa vama – poručila je sa pozornice i dobila ovacije publike.

Tokom nastupa, Prija je ponovo bila obasipana cvećem, poklonima i porukama svojih fanova, a večeras će održati i treći koncert u Rijeci.

Čola priznao da ga je zavela svetska zvezda:

sledeća vest

Originalni tekst