Pevačica Aleksandra Prijović održala je prvi od pet zakazanih koncerata u Osijeku i oduševila publiku, ali je, nažalost, doživela i omanju neprijatnost.

Aleksandra Prijović održala je prvi od pet zakazanih koncerata u Osijeku. Očekivano, publika je od prve do poslednje pesme uglas pevala sa Prijom i uživala u svakom minutu koncerta. Ipak, Aleksandri se, tokom koncerta, dogodila i mala neprijatnost.

Naime, pevačica je u jednom trenutku odlučila da siđe sa bine i spusti se među publiku, a nakon što se vratila na binu, iz tima su joj javili da su joj pukle pantalone.

Rekli su mi da su mi pukle pantalone, ali šta sada, nema veze – rekla je Aleksandra i nastavila da peva.

Na koncertu u Osijeku, Aleksandra Prijović je nosila „Mugler“, a cena pantalona koje je imala na sebi iznosi 350 evra.

Inače, specijalni gost na koncertu je bio Boban Rajović, a njih dvoje su zajedno izveli njegov veliki hit „Usne boje vina“.

Na binu se, pred sam kraj koncerta, popeo i Prijovićkin sin Aleksandar, izrecitovao reči njene pesme „Dam, dam, dam“ i oduševio publiku.

Aleksandra je, po završetku koncerta, održao konferenciju za medije i tom prilikom se osvrnula na aktuelne napise da su joj nastupi u pojedinim mestima Hrvatske, konkretno u Zadru, zabranjeni.

Foto: ATA Images

 

Ja koliko sam videla izjavu, ne postoji nikakva zabrana. Mislim da je tu sve u redu i ovim putem pozdravljam gradonačelnika, iako je rekao da ne sluša ovu vrstu muzike. Ako se bude predomislio, dobrodošao je na koncert  – poručila je Aleksandra Prijović.


Prija posle koncerta poslala poruku gradonačelniku Zadra! Obratila mu se povodom zabrane o kojoj bruji ceo region

sledeća vest

Vesti

Si Đinping čestitao Vučiću Dan državnosti: Kina se raduje uspesima Srbije

Politika

Si Đinping čestitao Vučiću Dan državnosti: Kina se raduje uspesima Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas čestitku predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga povodom Dana državnosti, u kojoj navodi da ekonomski razvoj Srbije beleži izvanredne rezultate, da se Srbija zalaže za nezavisnost, i da se njn međunarodni položaj i uticaj stalno unapređuju poručujući da se Kina raduje ovakvim uspesima.

Srbija predvođena Vučićem je ekonomski lider na zapadnom Balkanu - Cvijanovićeva čestitala Dan državnosti Drecun: Kurti sprovodi terorizam i konstantni teror na Srbe

Politika

Drecun: Kurti sprovodi terorizam i konstantni teror na Srbe

Doskorašnji predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun izjavio je danas da je međunarodnoj zajednici, a posebno Sjedinjenim Američkim Državama, jasno da režim Aljbina Kurtija generiše probleme i da on zapravo stvara uslove koji onemogućavaju normalan život srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Kurtijev zulum se nastavlja! Zabranjen prolazak još jedne pošiljke dinara na KiM! Još jednom potvrđeno! Dragan Đilas, Marinika i ostali zloupotrebili tragediju u

Originalni tekst