Ušli smo u astrološki period u kojem imamo koridor pomračenja, jer je iza nas već pomračenje Meseca, a očekuje nas još jedno i to 8. aprila u vatrenom znaku Ovna. Pomračenja bilo koje vrste u astrologiji služe kao okidači velikih promena koje se spremaju u narednih pola godine.

Pomračenje Sunca u astrologiji predstavlja događaj u kojem se Mesec privremeno pokriva prednjom stranom Sunca, stvarajući time senku na Zemlji. Ova astrološka pojava često ima dubok simbolički značaj i smatra se važnim vremenskim periodom za transformaciju i promene.

Nova astrološka godina

Kada se pomračenje Sunca dogodi u astrološkom znaku Ovna, to može dodati posebnu dinamiku i energiju. Ovan je prvi znak Zodijaka, početak astrološke godine, pa simbolizuje početak, hrabrost i inicijativu.

Pomračenje Sunca u Ovnu može doneti naglašenu potrebu za pokretanjem novih projekata, preuzimanjem inicijative i hrabrim koracima prema ostvarenju ciljeva. Ovan takođe predstavlja vatreni element, što upućuje na strast, energiju i entuzijazam.

Velike promene i konflikti

Pomračenje Sunca u ovom znaku može pojačati te vatrene osobine, podstičući ljude da se osećaju inspirirano i odlučno da izraze svoje želje i ideje. Međutim, s obzirom na to da pomračenje Sunca često dolazi s promenama i izazovima, može doći do napetosti ili konflikata između individualnih ambicija i potreba drugih. Zato je važno koristiti ovu energiju Ovna na pozitivan način, vodeći računa o tome da se hrabro deluje, ali i da se poštuju potrebe i granice drugih.

U astrologiji se takođe veruje da pomračenja Sunca označavaju vreme kada su skriveni aspekti naše ličnosti izloženi svetlu, omogućavajući nam da se dublje upoznamo i radimo na ličnom rastu. Pomračenje Sunca u Ovnu može podstaknuti ljude da preispitaju svoju hrabrost, samopouzdanje i sposobnost vođenja drugih.

Foto: Shutterstock

 

Pomračenje Sunca u Ovnu donosi intenzivnu energiju koja podstiče na akciju, hrabrost i samopouzdanje. To je vreme kada se mogu dogoditi velike promene, ali je važno biti svestan izazova i pažljivo upravljati svojom energijom kako bismo ostvarili najbolje rezultate.

Pomračenje Sunca intenzivno će delovati na sve znakove Zodijaka, a najjače će udariti Ovnove, Vage, Rakove i Jarčeve.

OVAN

Pred vama je period velikih promena u kojem ćete doneti odluke koje mogu da vam promene život. Sve što budete radili narednih dana snažno će uticati na vašu budućnost. Vodite računa da ne donosite odluke u afektu.

RAK

Pomračenje Sunce u Ovnu donosi vam velike promene na poslu. Možete da očekujete transformaciju firme ili čak promenu radnog mesta. To će biti aktuelno u narednih nekoliko meseci.

JARAC

Pomračenje se odigrava u vašem četvrtom polju, pa vas očekuju problemi sa stanom, slediba ili konflikti sa rodbinom. Takođe, možete se baviti odnosom sa jednim ili oba rodtelja.

VAGA

Partnerski odnosi će biti u fokusu u narednim mesecima. Imaćete mogućnost da okončate odnos koji vam je bio težak, ali i da se oslobodite negativnih stvari iz prošlosti. Ovaj astrološki događaj simbolizuje kraj jednog odnosa.

Novac stiže za 4 horoskopska znaka! Evo ko će dobiti pare do 30. marta, a jedan znak treba da igra igre na sreću

sledeća vest

Originalni tekst