Milan Topalović Topalko proslavio se u „Zvezdama Granda“, a uvek je rado isticao gde je i koliko je teško živeo kao dete.

Rođen je u selu Trudovu na Zlataru i jednom prilikom je na društvenim mrežama pokazao dom iz kojeg je potekao. 

U ovoj kući ja sam se rodio i živeo prvih 10 godina sa tada 6 članova porodice. Verujte mi i tada sam bio srećan – napisao je jednom prilikom pevač uz fotografiju rodne kuće.

Njegova majka je umesto bolnice odabrala da se porodi na podu kuće, što on danas smatra lavovskim potezom.

Foto: printscreen instagram

 

Rođeni smo u staroj kući, to inače nije bila neka praksa u to vreme da se žene porađaju u kući, već su se bebe rađale u bolnicama, međutim moje selo je bilo izuzetak. Tu još uvek nije zavažilo to pravilo da se bebe rađaju u bolnicama. Mi smo poslednja generacija koja se tamo rađala, jer tako više nema omladine.


sledeća vest

Vesti

Opozicija će prihvatiti mandate, a vikaće da su pokradeni! Ljiljana Smajlović ogolila namere prozapadne koalicije Panović suočio opoziciju sa otrežnjujućom istinom: Oni nemaju lidera kao što je Vučić, koji ima harizmu! (VIDEO) Srbija ide u budućnost! Predsednik Vučić večeras predstavlja važan plan! Zima se vratila u Srbiju! Temperature danas u padu, evo kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana Oprez, na ovim deonicama ima snega! Ne krećite na put bez zimske opreme

Društvo

Oprez, na ovim deonicama ima snega! Ne krećite na put bez zimske opreme

Na pojedinim deonicama puteva na području Šapca, Valjeva, Loznice, Ivanjice, Sjenice, Majdanpeka, Negotina, Paraćina, Kosova i Metohije, Mionice, Kruševca, Novog Pazara, Kraljeva, Užica i Nove Varoši kolovoz je vlažan, snega ima do 5 centimetara, pa se preporučuje oprezna vožnja, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

TV

Da li smo korak bliže nuklearnom ratu? Dragan Petrović: Atomsko oružje je garant da neće doći do svetskog rata! Ponovni pokušaj realizacije ustaškog projekta! Hrvati prave lažnu pravoslavnu crkvu! (VIDEO) Da li će nas roboti zameniti? Veštačka inteligencija i razvoj robotike izmeniće svet iz korena!

Live TV

Da li će nas roboti zameniti? Veštačka inteligencija i razvoj robotike izmeniće svet iz korena!

Kada je u pitanju veštačka inteligencija, moramo znati u šta ulažemo, jer nije svaka od njih isplativa, a ulaganja u njih su ogromna. Zbog napredovanja tehnologije, kompanijama su u fokusu ChatGPT i veštačka inteligencija. Da li ovo može da dovede do situacije da ljudi masovno počnu dobijati otkaze kao i da li je kraj kreativnosti što se ljudske civilizacije tiče? Na ova pitanja u „Info jutru“ pokušaće da odgovori Petar Vasić, stručnjak za digitalni marketing.

Igračke za intimne odnose mogu biti opasne! Ponekad dođe do iščašenja, preloma, pa čak i smrtnog slučaja tokom odnosa! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst