Nekadašnja manekenka otkrila je da će Vaskrs proslaviti sa suprugom, kao i to da je zajedno sa njim fokusirana na veće dobro, koje prevazilazi njihovu svakodnevicu.

Nikola Rokvić prešao je veliki put na svom hodočašću ka Grčkoj, tačnije Egini, gde će se pomoliti u manastiru Svetog Nektarija Eginskog za zdravlje onih koji boluju od onkoloških bolesti.

Velika podrška u svemu mu je njegova supruga Bojana Barović, sa kojom je osnovao fondaciju „Porodica“, preko koje sakupljaju sredstva za Odeljenje dečje onkologije. Ona se sada za domaće medije oglasila iz Grčke, gde je trenutno na odmoru sa decom, a kako je otkrila, Vaskrs će provesti sa Nikolom.

– Ja sam sa decom i familijom na odmoru u Grčkoj. Odmor praktikujemo svake godine za vreme prolećnog raspusta, s tim da smo ovog puta odabrali Grčku baš da bismo bili blizu Nikole i da bismo sa njim proveli Vaskrs – započela je Bojana, pa otkrila i kako će provesti praznik:

Foto: ATAIMAGES

 

– Dan pre Vaskrsa se nalazimo sa njim u Makedoniji i tamo ćemo provesti dva dana, odakle ćemo se mi vratiti kući, a on nastaviti dalje svoju misiju.

Ona je istakla da je bilo teško sve organizovati pre nego što je krenuo, te da mnogi nisu ni svesni kakve su to pripreme.

– Bilo nam je svima teško zato što su plan i organizacija ovog puta uopšte, što ljudi nisu mogli da vide, bili zaista iscrpni jer su trajali nekoliko meseci. Sve je moralo dobro da se organizuje jer ovo nije bilo kakav put i morali smo da mislimo o svemu šta je potrebno, jer su pripreme bile kao za sportiste, maratonce – kaže Bojana. 

Priznaje i da je Nikoli sada najteže da put pređe, ali da su oni tu da ga podrže.

– Nije bilo lako, Nikoli je sada mnogo, mnogo teže na ovom putu, ali on ima svoj cilj, svoju motivaciju, a mi smo tu da ga kao porodica podržimo – iskrena je ona.

Na kraju, Bojana je priznala da ni njoj ni njihovoj deci nije svejedno da budu bez njega mesec dana, ali da je „veće“ ono čime se vode.

Foto: ATAIMAGES

 

– Ni nama nije lako da budemo bez njega mesec dana, ali mislimo da treba gledati širu sliku i razmišljati o većim stvarima koje prevazilaze našu svakodnevicu i teškoće koje ona nosi. Fokusirani smo na neku našu višu svrhu i dobrobit mnogih ljudi. Zato smo tu da budemo njegova podrška i to je ono što, nadam se, i radimo – zaključila je Bojana za 24sedam.

Nikola je, inače, danas stigao na poslednju destinaciju u Srbiji, a već sutra će biti u Makedoniji. On se oglasio iz manastira Svetog Prohora Pčinjskog, te otkrio da je do sada prikupljeno 13 miliona dinara.

Za sina Marije Šerifović je danas važan dan: Maleni Mario pozirao sav ulickan, a u ruci ima važno saopštenje (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst