Učesnici Elite Jovana Cvijanović i Nemanja Gačić postali su više od prijatelja.

Jovana i Nemanja se već duže vreme simpatišu, a tokom današnjeg dana su postali i prisniji. Njih dvoje su sedeli na kauču i ćaskali o bivšim ljubavima, a ona ga je sve vreme češkala.

– Sećam se jedne, zaspali smo u istom krevetu posle nekog izlaska, ona ustala i ja joj kažem da nismo ništa imali. Ona se začudila kao: „Je l’ me lažeš da me nisi kre**uo“, otišla je, nije verovala. Ma koja je poenta – rekao je Gačić.

– Ma nema, jezivo – rekla je Jovana Cvijanović.

Foto: printscreen

 

– Mogao sam da joj kažem i da jeste i da nije, ne seća se… Popodne mi je poslala poruku kao: „Kakav rispekt imaš ti prema meni, nisi me je**o, a bila sam pijana“ – rekao je Gačić.

– Imala sam situaciju, videla se s dečkom, muvali se, prelep, zgodan, fudbaler i kada smo trebali da spavamo zajedno, krenuli to sve, znaš kad nema strasti – rekla je Jovana.

– Nisam imao devojku skoro dve godine, nisam imao ni želju ni ništa, imao sam par nekih muvanja, ali ništa. Sa ovom napolju, to sam ti pričao, sat vremena iživljavanja – pričao je Nemanja.

Komentari ispod videa samo su su se nizali, a mnogi su istakli da su upravo oni novi ljubavni par u Eliti i da sledeći korak u odnosu može da se očekuje svakog trenutka.

Progovorio komšija pokojnog Tošeta: Otkrio kako su njegovi roditelji podneli smrt sina

sledeća vest

Originalni tekst