Dragana je u jednom intervjuu ispričala zašto njena porodica nije bila na venčanju.

Pevačica Dragana Mirković danas je saopštila da se posle skoro tri decenija braka razvodi od svog još uvek zakonitog supruga Tonija Bijelića

Dragana i Toni zakleli su se na večnu ljubav 2001. godine, a njihovo venčanje nije bilo veliko i glamurozno, iako su poznati kao par koji uživa u izobilju. 

Foto: ATAimages

 

Naime, Toni i Dragana opredelili su se za intimno venčanje zbog teškog trenutka u kom je bila naša zemlja i nemogućnosti Draganine porodice da prisustvuje svadbi u Austriji.

– Venčali smo se u opštini, bilo je to skromno slavlje. Bilo je vreme sankcija, niko od moje familije nije mogao da dođe, jer nisu mogli da dobiju vizu. Pošto je Toni austrijski državljanin od rođenja, prosto nisam mogla to dok se ne udam i dok se naša zajednica papirološki ne sprovede do kraja. Nisam imala mogućnosti da svojoj porodici, tati, mami, sestri, napravim vizu. I zbog toga smo imali malo gostiju. Čak ni Tonijeva familija nije sva mogla da dođe, jer i on ih ima mnogo – ispričala je Dragana u jednom intervjuu.

Iako slavlje nije bilo veliko, za pevačicu je sve proteklo bajkovito.

– Tako da je nas dvadesetak bilo, ali bez obzira na to što su mi nedostajali, ipak je to bilo za mene najlepše i najromantičnije venčanje, jer ja sam jednostavno toliko iskreno volela i jednostavno bila srećna i to mi je u tom momentu bilo dovoljno – istakla je ona.

Ljubavna priča Tonija i Dragane! Od veridbe na semaforu, preko velelepnog dvorca, do razvoda braka

sledeća vest

Originalni tekst