Voditeljka Jovana Jeremić uživa u ljubavi sa 14 godina starijim Draganom Stankovićem, vlasnikom lanca pekara, koji ju je danas iznenadio poklonom za Dan zaljubljenih.

Jovana se pohvalila posebnim poklonom koji je dobila od Dragana, kao i poruku u kojoj je potvrdio koliko je voli:

– Znaj, neću te voleti večno, ali ne ljuti se, jer ništa ne traje večno. Voleću te samo jedan mali deo večnosti, koliko traje moj život – pisalo je na poruci od Dragana. Jovani je emotivni partner kupio brendirane naočare kojima je ona bila oduševljena, te mu se obratila na španskom jeziku:

– Dušo vetra, mesečeva kćeri, ljubavi jedina što vrištiš u ovoj tišini čuvajući osećaj u samoći – poručila je Jovana.

Foto: Miloš Rafailović

 

Podsetimo, Jovana i Dragan istakli su da su jedno drugom najveće ljubavi, te se ne odvajaju više, a voditeljka je otkrila i da se preselila kod njega u Grocku.

– Planiram da se povučem malo iz medija u februaru, posvetiću se nekim svojim stvarima. Pravim pauzu. Nalazim se u pekarskom carstvu. Ja sam faktički preseljena kod njega, tri dana sam u Grockoj, četiri dana sam u Beogradu. Jako mi prija ovde – rekla je Jovana u emisiji „Premijera vikend – specijal“.


sledeća vest

Vesti

Si Đinping čestitao Vučiću Dan državnosti: Kina se raduje uspesima Srbije

Politika

Si Đinping čestitao Vučiću Dan državnosti: Kina se raduje uspesima Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je danas čestitku predsednika Narodne Republike Kine Si Đinpinga povodom Dana državnosti, u kojoj navodi da ekonomski razvoj Srbije beleži izvanredne rezultate, da se Srbija zalaže za nezavisnost, i da se njn međunarodni položaj i uticaj stalno unapređuju poručujući da se Kina raduje ovakvim uspesima.

Srbija predvođena Vučićem je ekonomski lider na zapadnom Balkanu - Cvijanovićeva čestitala Dan državnosti Drecun: Kurti sprovodi terorizam i konstantni teror na Srbe

Politika

Drecun: Kurti sprovodi terorizam i konstantni teror na Srbe

Doskorašnji predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun izjavio je danas da je međunarodnoj zajednici, a posebno Sjedinjenim Američkim Državama, jasno da režim Aljbina Kurtija generiše probleme i da on zapravo stvara uslove koji onemogućavaju normalan život srpskom narodu na Kosovu i Metohiji.

Kurtijev zulum se nastavlja! Zabranjen prolazak još jedne pošiljke dinara na KiM! Još jednom potvrđeno! Dragan Đilas, Marinika i ostali zloupotrebili tragediju u

Originalni tekst