Put ka estradnom nebu nije uvek med i mleko, već uglavnom ume biti i te kako trnovit. Upravo tako je bilo i reperu Sajferu, koji je bio osuđen na dve godine zatvora zbog navodnog dilovanja droge.

Policija je Sajferu pronašla narkotike pre dve godine, a Sajfer nikada nije krio da je vodio i te kako turbulentnu prošlost, pa se nakon te presude, oglasio na društvenim mrežama i imao jasnu poruku za sve:

Foto: Promo

 

Samo da javim drugovima da ne pitaju, a dušmanima da ne laju. Osuđen sam na 2 godine zatvora… A sada nastavljamo sa hitovima dok sam tu.

Ljubav prema muzici je preovladala, odlucio sam boriti se kroz zivot svojim glasom i talentom, kada sam izasao iz zatvora bio sam na nuli, ali me to nije pokolebalo – istakao je reper. 

Ono sto je zanimljivo je da sada repuje o ljubavi, ženama i lepom životu i da mu fokus nisu narkotici i lake žene, ali i to da su njegove numere za veoma kratak vremenski period završile na visokim pozicijama u trendingu. 

Foto: Promo

 

Sav moj život, moji prijatelji, sve je vezano za ulicu, nje se nikada odreći neću. Kada kažem „ulica“ ne mislim na kriminal, jednostavno takav život sam živeo i radio. Niko se ne bavi kriminalom zato što voli. Tako da je teško otrgnuti se – dodaje Sajfer.

Jedno je sigurno, iz svega je izašao jači i svesniji sebe, pa tako punom parom radi na novim pesmama, svojoj karijeri, ali i albumu koji će uskoro ugledati svetlost dana.

Ekskluzivno! Jovani dečko gradi vilu, otkrivamo kako se zove! (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst