Marko Janjušević više nije mogao da ćuti.

U današnjoj emisiji „Pitanja gledalaca“, stiglo je jedno i za Aneli i Janjuša. Voditeljka je pročitala pitanje, a onda se Janjuš otvorio.

– Ako si već priznao da se ti i Aneli volite, zar ne možete da pustite vreme da hladne glave nastavite dalje? – glasilo je pitanje.

– Prethodno pitanje je postavljeno jer gledaoci vide i jednu i drugu stranu. Mogao bih deset stvari da navedem za koje ona kaže da je u pravu, a nije. Da li je neko folirant?! Ja to znam odlično i iznosim mišljenja. Imali smo jako velike sukobe u poslednje vreme, koji nisu prijatni da možeš za dan, dva, tri da sedneš da porazgovaraš. Možda postoji šansa da se obavi taj razgovor, ali nije još bistra glava. Da, ja spuštam loptu, nema potrebe i nema smisla da se vređamo i da se iznose i ponavljaju neke stvari – rekao je Janjuš.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Meni sada ništa nije jasno, ali mi je sve jasno. Treba Janjuš ovako da se ponaša, ali ne treba da bude dobar sa nekim ko mu vređa devojku – rekao je Mića.

– Ne zanima me trenutno ništa, razmišljam o nekim stvarima napolju – zaplakala je Aneli.

Željko Mitrović obradio pesmu u svom maniru, pa poručio:

sledeća vest

Hronika

Nema dovoljno suza za bol roditelja ubijenih učenika: Pre 3. maja živeli smo u srećnoj bajci, a onda smo i mi umrli! Potresna ispovest sestre ubijenog čuvara iz Ribnikara: Unuci pitaju kada će da im dođe!

strašan gubitak

Potresna ispovest sestre ubijenog čuvara iz Ribnikara: Unuci pitaju kada će da im dođe!

„Dragan, Draganče, Miki kako smo ga zvali, bio je jedinstven. Od rođenja pa kroz njegovo detinjstvo, kroz tinejdžerske dane, kroz služenje vojnog roka, povratak, zaposlenje… Jednostavno, njegova glavna osobina je bila blagorodnost, plemenitost, dostojanstvo, odgovornost.“

Godišnjica zločina u Duboni i Orašju: Komemorativni dan sećanja na žrtve u subotu 4. maja u ravnom Gaju Vozilo Hitne pomoći izletelo s puta! Srećom u  nesreći nije bilo povređenih (VIDEO) Bol za decom Ribnikara nikad neće proći! Programom

Originalni tekst