Mesec, planeta koja se najbrže kreće, nalazi se trenutno u Raku, gde snažno deluje na Rakove, Ribe i Škorpije.

Mesec u Raku je jedan od 12 astroloških položaja Meseca. U astrologiji, Mesec simbolizuje emocije, instinkte, potrebu za sigurnošću i emotivnu povezanost.

S druge strane, znak Raka vlada emocijama, porodicom, domom i emotivnom sigurnošću. Kada se ova dva elementa spoje, to može doneti duboke emocionalne reakcije i naglašenu osećajnost.

Mesec u Raku obično daje osobu koja je veoma emotivna, intuitivna i vezana za porodicu. Ove osobe često imaju snažnu vezu sa svojim domom i porodičnim korenima, te im je izuzetno važno da se osećaju sigurno i zaštićeno. Mogu biti veoma saosećajne i sposobne da intuitivno prepoznaju potrebe drugih ljudi.

Foto: Shutterstock

 

Sa Mesecom u Raku, često dolazi i osetljivost na promene raspoloženja, jer ove osobe duboko osećaju sve što se događa oko njih. Takođe, mogu biti veoma zaštitnički nastrojeni prema onima koje vole, spremni da učine sve što je potrebno kako bi zaštitili svoje bližnje.

U ljubavnim odnosima, Mesec u Raku često žudi za dubokom emotivnom vezom i bliskošću. Ove osobe su sposobne da pruže nežnost, ljubav i podršku partneru, ali očekuju isto to u zamenu. Potreba za sigurnošću može ih naterati da budu posesivni ili ljubomorni ako osećaju da ta sigurnost nije prisutna.

Mesec u Raku donosi duboku emotivnost, vezanost za porodicu i jaku intuiciju. Ove osobine čine ih odličnim podrškom svojim najbližima, ali takođe mogu zahtevati od njih da nauče da se nose sa svojom osetljivošću i promenljivim raspoloženjima kako bi izgradili zdrav i stabilan emocionalni život.


5 znakova za koje se novac lepi! Imaju najviše šanse da budu bogati

sledeća vest

Originalni tekst