Dragana i Toni važili su za jedan od najskladnijih parova, a vest o razvodu je iznenadila sve.

Pevačica Dragana Mirković i njen još uvek zakoniti suprug Toni Bijelić odlučili su da se razvedu nakon skoro tri decenije braka. Ona je izdala zvanično saopštenje za medije u kom je otkrila razloge svoje odluke. 

Foto: Informer

 

Toni i Dragana važili su za jedan od najskladnijih parova, a njihova ljubavna priča je počela na bajkovit način. Naime, jedan estradni menadžer je njih dvoje upoznao na Draganinom nastupu i tada se javila ljubav na prvi pogled. Toni se potrudio da nabavi njen broj telefona i ovi golupčići su ubrzo stupili u kontakt.

Nakon godinu i po dana duge veze na daljinu, Dragana Mirković je otišla kod Tonija Bijelića u Beč, gde su započeli i zajednički život.

Toni je u jednom od intervjuu izjavio kako je proveo dosta vremena smišljajući savršen način da zaprosi Draganu, ali nikako nije mogao da nađe dovoljno dobar scenario. Zato je odustao od svih planova i pevačicu u potpunosti spontano zaprosio, tako što joj je, dok su čekali da semafor pokaže zeleno svetlo, predložio da se uda za njega.

Ovaj par se venčao 28. septembra 1999. godine i 2000. godine dobio sina Marka, a kasnije, 2001. godine i ćerku Manuelu. Poznati par je sa decom živeo u Beču, ali su zbog poslovnih obaveza bili često u Beogradu. 

Toni je pre manje od 10 godina kupio poznati luksuzni dvorac Ebenfurt u Austriji, koji datira još iz 12. veka, te uložio velike sume novca, kako bi ovoj velelepnoj građevini vratio stari sjaj. Dvorac Ebenfurt u kom žive Dragana i Toni sa decom se prostire na površini od 12 hiljada kvadrata, 4 kule i nalazi se na placu od 1,5 hektara. 

Nakon dva sina, stiže i devojčica! Ana i Predrag Rajković odabrali neobično kratko ime za svoju princezu, ali jakog značenja!

sledeća vest

TV

Putinov odgovor biće strašan i silovit! Zelenski uplašen jer Rusija zna da je Ukrajina bila umešana! NATO je hteo da pokazuje silu nad Srbijom! Šljivančanin: Zapad je uvek mrzeo naš narod i hteli su da nas unište! Unutra živina, a spolja bašta! Evo kako funkcionišu urbane farme! Imaju čak i solarne panele! (VIDEO) Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Live TV

Toni Bler tražio da se 1999. gađaju civilne mete! Zapad počinio genocid nad srpskim narodom! (VIDEO)

Tajni dokumenti u koje je američki portal „Grejzon“ imao uvid otkrivaju da je britanski premijer Toni Bler neposredno pre početka bombardovanja Jugoslavije tražio da se gađaju civilne mete. Iz njih se jasno vidi da su Britanci pokušavali da „poguraju“ Amerikance da okupiraju Jugoslaviju i sruše predsednika Slobodana Miloševica tokom bombardovanja 1999. godine. O ovome su u „Info jutru“ govorili Milomir Miladinović, general potpukovnik i Ljubinko Đurković, pukovnik, komadant odbrana Košara.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst