FoNetdanas 22:52

Foto: parking-servis.co.rs

Sve ekipe Javnog komunalnog preduzeća „Parking servis“ nalaze se na ulicama Beograda, kako bi sa trase, kojom će proći takmičari Beogradskog maratona, uklonili parkirana vozila, saopštilo je večeras to preduzeće, apelujući da vlasnici sami pomere svoja vozila sa trase maratona.

Dežurne dizalice, svake godine premeste više stotina vozila na najbliže regularno parking mesto, koje je van trase maratona, čime se omogućavaju bezbedni uslovi za prolazak oko deset hiljada trkača, navodi se u saopštenju.

Vozačima koji nisu stigli da pomere svoje vozilo sa trase maratona, a imaju instaliranu Aplikaciju „Parking servis“ sa unetom registracijom vozila, stići će obaveštenje o lokaciji na koju je automobil premešten, navodi se u saopštenju.

Sve informacije o premeštenim vozilima vozačima su dostupne na broju Servisnog centra Grada Beograda 11-0-11, poručuje „Parking servis“ i zahvaljuje svim vozačima i građanima Beograda na pomoći u organizaciji tradicionalnog Beogradskog maratona, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Povezane vesti

Najnovije

Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.

Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.

– Ana Ćurčin, muzičarka

Originalni tekst