Kristijan je danas izveo sina i suprugu iz bolnice, a ono što je ipak svima privuklo pažnju jeste njegova boja kose.

Bivša rijaliti učesnica Kristina Spalević porodila se pre tri dana i na svet donela dečaka kojem su njen suprug, Kristijan Golubović i ona dali ime Kiril. 

Foto: E-Stock

 

Mama i beba su danas izašli iz bolnice, a po njih je došao Kristijan, koji je imao krajnje neobičnu frizuru. Naime, on specijalno za ovu priliku, kosu obojio u fluorescentno žutu boju, što nije moglo proći neopaženo. 

Ponosni tata je danas uslikan dok iznosi sina iz bolnice. On je u jednoj ruci nosio nosiljku za bebu, kao i dve torbe, a Kristina je išla iza njega sa buketom cveća u rukama. 

Podsetimo, neposredno nakon porođaja, Kristijan se oglasio za Informer i otkrio da je Kristina ovaj put imala malih komplikacija nakon carskog reza. 

– Kristina je imala hipotermiju, malo je teže podnela porođaj. Nije joj bilo baš glatko kao sa prvim detetom – rekao je Golubović, koji je zatim priznao da je presrećan što je postao otac četvrti put, ali da tu ne planira da se zaustavi. 

Foto: Instagram

 

– Ne planiramo tu da se zaustavimo. Ja hoću peto, ona hoće treće, oboje hoćemo devojčicu, ali videćemo… Ipak, Bog je glavni, on određuje da li će da bude trudnoće i kako će da prođe sve. Planiramo, ali sad ćemo da apstiniramo dve godine iz nekoliko razloga. Prvu trudnoću je izgubila, onda je slepo crevo operisala, imala je jedan carski raz, pa drugi carski rez… Mislim da je previše izmrcvarena da bih se sada iživljavao i opet pravio dete, kao da je mašina. Pustiću je, odmoriću je dve godine najmanje – rekao je Kristijan za Informer. 


Severina ronila suze uživo u programu, pomenula i sina: Pevačicina majka u publici

sledeća vest

Originalni tekst