U Beogradu će se u nedelju 31. marta 2024. godine u Sportskom centru Banjica održati prvi „Karate Masterklas“. Događaj je namenjen mladim karatistima, takmičarima, sportistima, trenerima, roditeljima, kao i svim ostalim ljubiteljima ovog sporta i obuhvata treninge i predavanja.

КАРАТЕ СПЕКТАКЛ У БЕОГРАДУ: Три олимпијска и три светска шампиона на једном месту!

FOTO: Promo

Treninzi su namenjeni deci koja će imati priliku da treniraju sa Slobodanom Bitevićem i Jovanom Preković. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa najuspešnijim karatistima i da uz pomoć njih uvežbaju i unaprede svoje veštine i tehnike.

Slobodan Bitević je prvak sveta i Evrope, kao i najtrofejniji karatista Srbije svih vremena. Jovana Preković je olimpijska šampionka, prvakinja sveta i Evrope, kao i najtrofejnija karatistkinja Srbije svih vremena. Drugi deo ovog događaja čine predavanja svima poznate legende sprskog i svetskog sporta i olimpijskog šampiona u odbojci, Vanje Grbića, na temu: Zdravo odrastanje dece uz sport, kao i Tijane Ćirković, sportskog psihologa i psihoterapeuta, na temu: Put uspeha. Podeliće sa sobom svoje dosadašnje bogato iskustvo i pričaće o motivaciji, iskustvu, fizičkoj i psihičkoj spretnosti i spremnosti, disciplini, kao i o značaju i svemu drugome što sport sa sobom nosi.

FOTO: Promo

Zbog ogromnog interesovanja za ovaj sportski spektakl sva mesta su već popunjena. Treninzi se održavaju u dva termina: 9:00-10:30 i 16:00-18:00 časova, dok su predavanja u periodu 12:00-14:00 časova.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Originalni tekst