Jovanine izvajane noge i zanosna figura privukli su ogromnu pažnju, a nisu izostali ni mnogobrojni komentari!

Jovana Jeremić i ovog jutra širokim osmehom dočekala je gledaoce televizije Pink. Voditeljka se pred kamerama pojavila zakopčana do grla, međutim, maštu je zagolicala povećim izrezom.

Foto: Prntscreen Pink TV

 

Jovanin šlic na crnoj rolka-haljini je otkrio skoro celu njenu nogu, a mnogi gledaoci kraj malih ekrana su se pitali da li ispod nosi gaćice.

Foto: Prntscreen Pink TV

 

Podsetimo, Jovana Jeremić već neko je vreme u vezi sa preduzetnikom Draganom Stankovićem. Ona je u intervjuu za Informer otkrila da u njemu vidi najveću podršku, te da ga njena ćerka obožava. 

Foto: Privatna arhiva

 

Dragan me je osvojio brigom o meni. Važno mu je kako se osećam i da li mi je u toku dana teško. Žena koja ima ovakvu karijeru kakvu ja imam, ima mnogo izazova. Milion puta je lakše onim ženama koje su manje uspešne jer lakše da balansiraju. Dragan mi se našao pri ruci, on je moj zaštitnik. Moja ćerka Lea je pre nekoliko dana bila prehlađena, a Draganova majka ju je čuvala – ispričala je JJ u razgovoru sa nama.


sledeća vest

Vesti

Pozvao sve žrtve da se jave! Novo obraćanje zaštitnika građana povodom slučaja akušerskog nasilja

Društvo

Pozvao sve žrtve da se jave! Novo obraćanje zaštitnika građana povodom slučaja akušerskog nasilja

Zaštitnik građana Zoran Pašalić, pozvao je danas sve žene koje su se tokom poslednjih šest meseci suočile sa neadekvatnim lekarskim pristupom tokom porođaja, od njegove pripreme do izlaska iz bolnice, da se obrate toj instituciji, kako bi se stvorili uslovi za utvrđivanje odgovornosti u pogledu nesavesnog postupanja prema porodiljama u ginekološko-akušerskim zdravstvenim ustanovama, bilo da je reč o verbalnom nasilju ili medicinskom nemaru.

Apartmani na ove dve srpske planine kupuju se još u izgradnji: Cena kvadrata i do 2.500 evra i zavisi od 4 faktora Uskoro povišica za 1,7 miliona najstarijih građana: Ovolika vas penzija čeka posle 15, 20 i 40 godina rada Stanovi za 200 mladih naučnika u Kragujevcu! Najbolji mladi istraživači i profesori svoj naučni potencijal razvijaće u najmodernijim uslovima! Bukvari i lektire za 1600 srpskih đaka u Minhenu i Štutgartu (FOTO)

Politika

Bukvari i lektire za 1600 srpskih đaka u Minhenu i Štutgartu (FOTO)

Ministar bez portfelja u Vladi Republike Srbije zadužen sa koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom Đorđe Milićević danas je u Minhenu uručio bukvare i lektire za ukupno 1600 učenika srpskih dopunskih škola koji nastavu pohaćaju u nemačkim pokrajinama Bavarska i Baden Virtemberg.

Originalni tekst