Za ova tri astrološka znaka se kaže da su najinteligentnija, a krasi ih velika duhovitost i dovitljivost.

Neki horoskopski znaci nisu šala – ne možete ih nadmudriti jer će odmah pročitati kakvi ste i tačno znati kako da se postave. Jednostavno, najinteligentniji su među nama.

Foto: Shutterstock

Blizanci vole da istražuju i ispituju od malih nogu

Blizanci

Blizanci vole da istražuju i ispituju od malih nogu. Veoma su radoznali, pa ih zanima mnogo toga iz različitih oblasti, iako su najčešće skloni umetnosti. Veoma su inteligentni, otuda njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga, uvek su okruženi ljudima sa kojima mogu da imaju konstruktivne razgovore, a traže i inteligentnog partnera sa kojim mogu da razgovaraju o svemu, jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan horoskopski znak nije tako perceptivan i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da ne postoji ništa što prodoran pogled Škorpije i pojačano šesto čulo ne mogu da otkriju. Uvek nastoje da osete dubinu u svemu, da zagrebu ispod površine i vide pravi smisao. Ne pokušavajte da manipulišete njima, jer oni to rade mnogo bolje i lako mogu da predvide tuđe namere.

Foto: Shutterstock

Strelčevi vole da ulažu u svoj intelekt ceo život

Strelac

Strelčevi uvek imaju potrebu da znaju više i često se ponašaju prilično neozbiljno. Međutim, veoma su pronicljivi i znaju dobro da procene situaciju. Takođe, veoma su društveni i vešti su u odnosima sa ljudima. Već na ‘prvu loptu’ osvajaju simpatije kada se nađu u novom društvu, a dobro procenjuju i kakva je ko osoba. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i prirodne nauke su njihova prednost. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života, piše Atma.

Mesec ulazi u Škorpiju! 3 horoskopska znaka očekuju srećne vesti

sledeća vest

Originalni tekst