Dobitnica Oskara otkriva da bi uživala kada bi je obožavaoci zvali njenim pravim imenom, uprkos tome što je nadimak „Ema“ koristila profesionalno.

Filmovi u kojima igra, zaradili su više od milijardu dolara na blagajnama. Osvojila je dva Oskara pod svojim umetničkim imenom, ali, sada, Ema Stoun kaže da bi sada više volela da je zovu njenim punim imenom – Emili.

U zajedničkom intervjuu za Hollyvood Reporter, Nejtan Filder, njen kolega iz nadrealne TV emisije Prokletstvo, otkrio je da su je glumci i članovi ekipe sa kojima je radila zvali Emili, prenosi Gardijan.

„Pre nego što nastavimo, želeo bih da kažem nešto. Njeno ime je Emili, ali je Ema profesionalno. Dakle, u društvu ljudi koji je ne poznaju privatno, kažem Ema. Ali od sada ću govoriti Emili“, rekao je Filder.

Stoun je odgovorla: „Možeš da me zoveš Ema.”

Upitana da li bi ispravila obožavatelja koji bi je nazvao Emili, rekla je „ne, to bi bilo tako lepo! Volela bih da budem Emili.”

Stoun je rekla da je Emu koristila profesionalno jer je njeno pravo ime uzela druga glumica u sindikatu Sag-Aftra. Za rad na holivudskim produkcijama potrebno je članstvo u sindikatu.

Nakon što je osvojila Oskara za najbolju glumicu 2017. za glavnu ulogu u La La Landu, Stoun je ove godine osvojila svog drugog Oskara za ulogu Bele Bakster u filmu Poor Things, komediji adaptiranoj po romanu Alasdera Greja. Režirao ga je Iorgos Lantimos, sa Markom Rufalom, Vilemom Defom i Remi Jusef.

Tokom svog govora na dodeli Oskara, Stoun se obratila Lili Gledston, koja je dobila nagradu za najbolju glumicu za ulogu u filmu Killers of the Flower Moon, rekavši da je „zadivljena“ njom. „Bila mi je velika čast raditi ovo sa vama i nadam se da ćemo nastaviti da radimo zajedno.“

Post Views: 24

Originalni tekst