Maja Nikolić je otvoreno govorila o najtežem periodu života za koji zna jako mali broj ljudi.

Pevačica Maja Nikolić poznata je u narodu kao žena britkog jezika, a svojim stavovima na različite teme, uvek izazove pažnju medija.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Međutim, pevačica retko kada govori o svojoj privatnosti, ali je tokom jednog intervjua otkrila da joj je najteži period u životu bio gubitak bebe, nakon čega je čak dva puta reanimirana:

– Ne znam koliko ljudi zna da sam ja izgubila bebu i da mi je taj period u životu bio i te kako loš . U tom periodu puno sam putovala, pa sam izgubila bebu leteći San Diego – Beograd – rekla je Maja, pa dodala:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Jedva sam ostala živa, dva puta sam umrla! Ja se toga ničega ne sećam, dva puta su me oživljavali, apsolutno ničega se ne sećam – otkrila je Nikolićeva.

Nekoliko puta smo imali prilike da Maju gledamo u rijaliti šou programu, a svako njeno učešće se dan danas prepričava. Pevačica otkriva da je razlog učešća u takvoj vrsti televizisjkog formata isključivo zbog finansija, pa se dotakla i honorara koji je dobila:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Ne smem da pričam o tome koliki mi je bio honorar kad sam ulazila u rijaliti programe, zabranjeno je ugovorom, ali mogu da kažem da sam dobila više nego što je glavna nagrada bila u to vreme. Ja sam svaki put ulazila zbog novca. Ja sam samohrana majka dva sina, koja sam odgajila bez alimentacije. Svaki put sam ušla da bih njima obezbedila bolji život i kupila stan – rekla je Maja svojevremeno, prenosi Kurir.

Rođaci po babine linije: Malo ko zna da je ova popularna voditeljka u srodstvu sa Amidžićem

sledeća vest

TV

Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja!

Live TV

Rusija glasa za Putina! Izlaznost od oko 70% SAD može samo da sanja!

Rusija glasa, a svi znamo šta će biti rezultat. Ipak, ne znamo šta Zapad sprema! Nebojša Berak, magistar ekonomskih nauka bio je gost „Info dana“ i on je govorio o izborima u Rusiji. Njemu se u studiju „Informera“ priključila i Radojka Tmušić, slavistkinja i spisateljica i pukovnik u penziji Ljuban Karan. Političar Dragan Stanojević javio se preko vajber uključenja direktno iz Moskve, kako bi komentarisao izborni proces.

Rusi spržili Ukrajince i zapadne plaćenike u Odesi! Ignjatović: Putin usavršava novo naoružanje! (VIDEO) Čopor hakera sa Zapada udario na Rusiju! Mandić: Putin vuče krucijalne poteze u Ukrajini tek posle izbora! Zapad će na kolenima moliti Putina za primirje! Ako Rusi pređu Dnjepar, krenuće ka Berlinu (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst