Pevačica Indira Radić odlučila je da se povuče sa javne scene, jer se našla u vrlo nezgodnoj životnoj situaciji.

Indira Radić se pre nekoliko godina u jeku popularnosti povukla s javne scene kako bi živela miran i povučen život daleko od očiju javnosti.

Iako je tada bila jedna od najpopularnijih pevačica, jedan od glavnih razloga njenog odsustva s javne scene bila je navodno bolest njene majke Rose.

Foto: ATAIMAGES

 

Indira je tada rešila da sve vreme bude uz majku koja je tad bila u teškom zdravstvenom stanju, pa joj je prioritet bio njena nega. Kako je poznato da je pevačica bila izuzetno vezana za svoje roditelje koji su je oduvek podržavali, bez razmišljanja je odlučila da sve ostavi po strani i posveti se brizi o majci.

Iako je otad prošlo nekoliko godina, Radićeva se ni do dan-danas nije vratila na velika vrata, ali za razliku od prethodnog perioda, kada nije ni nastupala, sada je rešila da prihvata pozive za gostovanja, pa često nastupa u jednom beogradskom klubu, ali i u lokalima širom regiona i dijaspore. Da je i sad tražena kao i nekad, svedoči podatak da se za njene nastupe i dalje traži karta više, pa su diskoteke u kojima gostuje dupke pune.

Foto: ATAIMAGES

 

Pevačica je i sama svesna koliko je publika svih generacija i dalje traži i voli, te je za naredni period najavila i nove pesme, ali i veliki beogradski koncert, koji njeni fanovi godinama priželjkuju.

Radim na novim pesmama, ali ne po svaku cenu. Imam jako bogatu karijeru, dosta je pesama koje se slušaju i koje su toliko godina prisutne u svim generacijama. Ne želim da bacim senku na te pesme na bilo koji način i da uradim nešto što nije, makar približno, tom kvalitetu. Pripremam i beogradski koncert, biće mnogo koncerata. Želim ljudima da pružim ono što žele da čuju od mene. Koji god prostor da bude, najvažnije je da to bude jedno dobro druženje i da otpevam sve one pesme koje sam tokom karijere otpevala – rekla je nedavno Indira za Kurir.

Foto: ATA Images

 

Iako je tokom cele karijere svoj privatni život držala dalje od medija, Indira je jednom prilikom govorila o svojoj majci.

Trenutno ne mogu da idem u Ameriku, Australiju, život mi to ne dozvoljava. Životne prilike mi ne dozvoljavaju da putujem van Evrope. Mnogo sam posvećena svojoj porodici. Posebno majci, kojoj sam potrebna svaki dan – ispričala je svojevremeno Radićeva.

Jovana Jeremić stala uz Vučića! Voditeljka otkrila šta misli o borbi predsednika Srbije protiv rezolucije o Srebrenici

sledeća vest

Originalni tekst