Ana Nikolić radi punom parom kako bi se u velikom stilu vratila na muzičku scenu. U tome joj pomaže novi dečko Goran Ratković Rale koji za svoju dragu uveliko radi nov album. Ali, muzička zvijezda koja je napravila profesionalnu pauzu u karijeri sada muči muku sa saradnicima.

Kako saznajemo, Nikolićeva ne može da nađe menadžera po svojoj mjeri i želji, a većina sa kojima je razgovarala su je odbili za saradnju.

  • Ana je konačno odlučila da se vrati na muziču scenu,ali ne ide baš tako lako kako je zamislila. Kontaktirala je nekoliko menadžera, ali su je mnogi odbili. Pristala je jedna djevojka, ali vidjeti ćemo da li će i to opstati. Ana traži maksimalnu posvećenost, ali zbog prethodnih godina u kojima je imala mnogo promašaja, stručnjaci za nastupe neće da rade sa njom – priča naš sagovornik i nastavlja:
  • Rale joj pomaže maksimalno u svakom smislu te riječi. Pjesme će da budu u njenom stilu, ali sve je to uzalud, ako se ne zavrte i ne bude radila po klubovima u zemlji i inostranstvu. Zbog toga joj je potreban dobar menadžer. Vidjeti ćemo, nadam se da će se to dobro završiti i da će se vratiti svom poslu – završava naš izvor.

Osim toga, ona je u top formi, redovno vježba. Maksimalno je posvećena djetetu i karijeri. U prilog tome svjedoče i fotografije koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama. Na njima se vidi kako uživa u svakodnevnim aktivnostima sa nasljednicom, ali i sa partnerom.

(Express / Pink.rs)


Originalni tekst