Lavovima danas zvezde nisu baš naklonjene. Njihova izabrana osoba će se osećati nezadovoljno, a to će izazvati krizu u odnosu. Na poslu će se baviti manipulacijom tuđim novcem ili marketingom.

Pogledajte šta svaki horoskopski znak može da očekuje danas. 

OVAN

LJUBAV: Bićete okruženi privlačnim osobama, ali izgleda da ipak nećete imati sreće u ljubavi. POSAO: Moguće je da će doći do zastoja u tokovima novca. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

BIK

LJUBAV: Lako se može desiti da ožive osećanja prema nekome iz prošlosti. POSAO: Možete imati problema sa nadređenima jer u ovom periodu ne poštujete autoritete. ZDRAVLJE: Slabo.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete problem da ostvarite konstruktivnu komunikaciju sa izabranom osobom. POSAO: Nešto ste zaboravni, zbog čega treba da obratite više pažnje na sve. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK

LJUBAV: Mogli biste imati problema u komunikaciji, pošto se nećete izražavati na pravi način. POSAO: Neće vam biti do posla, potpuno će vas zaokupiti nešto drugo. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Izabrana osoba će se osećati nezadovoljno, a to će izazvati krizu u odnosu. POSAO: Bavićete se manipulacijom tuđim novcem ili marketingom. ZDRAVLJE: Prehlada.

DEVICA

LJUBAV: Ostvarićete nova poznanstva, ali razmišljaćete o nekome iz prošlosti. POSAO: Možete imati problema u partnerskom poslu zbog nepoštenja partnera. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VAGA

LJUBAV: Uživaćete u stabilnom ljubavnom odnosu. POSAO: Mogući su problemi zbog mešanja posla i zadovoljstva, ili pak nepažnje pri manipulaciji tuđim novcem. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

ŠKORPION

LJUBAV: Vaš ljubavni život neće biti zadovoljavajući zato što ulažete energiju u vezu koja nije za vas. POSAO: Doživećete razne probleme u procesu rada. ZDRAVLJE: Poboljšanje.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Bićete loše raspoloženi, zbog čega ćete imati male šanse da doživite ljubav. POSAO: Nalazite se u vrlo povoljnom periodu za akademski rad i usavršavanje. ZDRAVLJE: Nestabilno.

JARAC

LJUBAV: Tajna ljubav ili veza na daljinu mogla bi da dovede do problema i razočaranja. POSAO: Pravićete greške, što će loše uticati na vašu karijeru, čime god da se bavite. ZDRAVLJE: Prehlada.

VODOLIJA

LJUBAV: Možete imati problema zbog mešanja ljubavi i prijateljstva. POSAO: Moguć rad u timu i sa prijateljima, ali i prepreke uspehu u toj vrsti rada. ZDRAVLJE: Gljivične infekcije.

RIBE

LJUBAV: Usmereni ste na druge oblasti, pa je moguće da neće biti prilika za ljubav. POSAO: Moguće je da ćete imati finansijskih poteškoća ili nepredviđenih troškova. ZDRAVLJE: Nervoza.

Dramatična predviđanja! 20. mart donosi životne promene - posebno će biti pogođena ova 4 znaka

sledeća vest

Originalni tekst