Strelčevima je izvestan uspeh u oblastima koje podrazumevaju rad sa ljudima, kao i finansijski dobitak.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

OVAN

LJUBAV: Probudiće se osećanja prema nekome ko vam je prijatelj ili poznanik. POSAO: Danas ćete biti obuzeti poslom u vezi sa nekretninama ili privatnim biznisom. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Čežnja i ljubav prema nekome ko je nedostižan. Ako ste u vezi, moguće je da ćete biti razdvojeni od partnera. POSAO: Moguće je poslovno putovanje ili napredak. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BLIZANCI

LJUBAV: Ovo će biti poučan dan, ali ne naročito povoljan za one koji traže uživanje ili zabavu u ljubavnom životu. POSAO: I dalje ste u fazi navale posla i obaveza. ZDRAVLJE: Stomačne tegobe.

RAK

LJUBAV: Vaša pažnja će biti okrenuta više poslu ili rešavanju problema u odnosu, nego romantici. POSAO: Povoljan dan za započinjanje dugoročnih projekata. ZDRAVLJE: Bolovi u vratu.

Foto: Shutterstock

 

LAV

LJUBAV: Imaćete još više prilika za ljubav nego prethodnih dana. POSAO: Bićete kreativni i možete ostvariti rezultate u svemu što ima veze sa umetnošću. ZDRAVLJE: Usporena probava.

DEVICA

LJUBAV: Teško uspostavljanje fizičkog kontakta ili komunikacije sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Ovo je vreme za oprezno planiranje i oprezno ulaganje. ZDRAVLJE: Dobro.

VAGA

LJUBAV: Može vam se dopasti neko ko je dosta stariji od vas ili neko ko se bavi umetnošću. POSAO: Radićete dva posla ili sklopiti ugovor, odnosno dogovor. ZDRAVLJE: Infekcija.

ŠKORPION

LJUBAV: Ovo je vreme da se vratite staroj ljubavi ili da započnete vezu sa nekim ko je stariji od vas. POSAO: Dobar dan za ostvarivanje dobiti i investiranje. ZDRAVLJE: Upala mišića.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko živi u inostranstvu. POSAO: Uspeh u oblastima koje podrazumevaju rad sa ljudima. Finansijski dobitak. ZDRAVLJE: Hormonski disbalans.

JARAC

LJUBAV: Imaćete prilike da uživate u društvu dosta mlađih osoba. POSAO: Očekujte promenu u sferi finansija. Moraćete da budete ekonomičniji. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Planiraćete zajedničku budućnost sa partnerom. Ako ste sami, privući ćete nekoga ko je već dugo u vašem okruženju. POSAO: Sreća u radu sa ženama. ZDRAVLJE: Dobro.

RIBE

LJUBAV: Doživećete blago poboljšanje, ali mogućnost nesporazuma je velika. POSAO: Povoljan period za građenje karijere i samoprezentaciju, kao i za marketing. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


Utorak daje vođe, petak romantike, a nedelja srećnike!  Dan u kojem smo rođeni određuje našu ličnost

sledeća vest

Originalni tekst