Ovog četvrtka mnogi horoskopski znaci doživeće raznorazna iskušenja. Dok nekima ne smrkne, drugima neće svanuti, a evo šta možete očekivati na polju posla, ljubavi i zdravlja.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: Imaćete prilike za ljubav, ali to nećete konstatovati jer vas danas više interesuju prijateljski odnosi. POSAO: Nalazite se u povoljnom periodu. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Vrlo ste zainteresovani za ljubav, ali pre svega za fizički kontakt. POSAO: Možete imati problema u vezi sa transportom. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.

BLIZANCI

LJUBAV: Atmosfera u ljubavnom životu će biti pozitivna, ali ne treba da očekujete bitna dešavanja ako ste sami. POSAO: Dobit od bilo kakve trgovine. ZDRAVLJE: Nervozan stomak.

RAK

LJUBAV: Ako ste sami, verovatno ćete patiti za nekom ljubavlju koju ste izgubili. POSAO: Uvećan obim posla i manji problemi u procesu rada. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

LAV

LJUBAV: Moguća su nova poznanstva, ali izgleda da vas to neće inspirisati na ljubav. POSAO: Modernizacija procesa rada ili radnog okruženja. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

DEVICA

LJUBAV: Veliki disbalans između vaših i ljubavnih apetita vašeg partnera. POSAO: Loši međuljudski odnosi na poslu. Možda ste vi krivi za takvu atmosferu. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: I dalje nemate sreće u ljubavi, barem ne ako težite stabilnu vezu. POSAO: Moraćete da se pozabavite administrativnim problemima. ZDRAVLJE: Problem sa bubrezima.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Poboljšana komunikacija sa osobom koja vas interesuje ili partnerom. POSAO: Moguće je da ćete razmišljati o promeni posla. ZDRAVLJE: Stomačni problemi.

Foto: Shutterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Nova poznanstva i sa pravom ćete mnogo očekivati u ljubavnom životu. POSAO: Doživećete izvesne pozitivne promene. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Uživaćete u divljenju drugih, ali izgleda da će vaše srce ostati hladno jer vas je trenutno teško osvojiti. POSAO: Možete početi neki novi projekat. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Nezainteresovanost će prouzrokovati izvesne probleme u odnosu. POSAO: Moraćete da ponovite neke radnje, jer ste možda napravili grešku. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RIBE

LJUBAV: Imaćete problema u ovoj sferi jer ćete biti vrlo nezainteresovani za ljubav i nesposobni da uživate u istoj. POSAO: Imaćete uspeha u karijeri. ZDRAVLJE: Slabije.


3 horoskopska znaka prolaze kroz katastrofu do 19. februara! Nikako da im svane u životu

sledeća vest

Originalni tekst