Slađana Milošević, koja je osamdesetih godina važila za jednu od najpopularnijih pevačica, umrla je 26. marta u 69. godini nakon teške bolesti, a tek danas je sahranjena.

Aleksandra Slađana Milošević je preminula u bolnici, gde je i provela poslednje dane života, a danas se okupila porodica i prijatelji na Lešću, kako bi je ispratili na večni počinak.

Okupljeni na groblju su doneli mnogo cveća, a svima je zapao za oko jedan detalj. Naime, ispred Slađinog kovčega stajala je srebrna kruna sa plavim kristalima.

Mnogi su to povezali sa Sađaninim vanvremenskim hitom „Princeza“ koji je snimila sa pevačem Dadom Topićem.

Među poznatim ličnostima koji su prisustvovali sahrani bili su Momčilo Bajagić Bajaga, Dado Topić, Oliver Mandić, članovi „Ju grupe“, Peđa D Boj, Žana Karaklajić, Vito Tarot i mnogi drugi.

Aleksandra Prijović progovorila o razvodima na estradi, pa priznala:

sledeća vest

TV

Ovako veštačka inteligencija utiče na glasače! Kreirate mišljenje na osnovu materijala koji vam se plasiraju! (VIDEO) Vučić smeta Zviceru jer je on jedina prepreka kavačkom klanu u Srbiji! Svaka prilika se koristi da se srpsko slobodarstvo dovede u pitanje! (VIDEO)

Live TV

Vučić smeta Zviceru jer je on jedina prepreka kavačkom klanu u Srbiji! Svaka prilika se koristi da se srpsko slobodarstvo dovede u pitanje! (VIDEO)

Isplivala je informacija da Radoje Zvicer, vođa ozloglašenog kavčanskog klana, planira atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Kako prepiska sa Skaj aplikacije potvrđuje Zvicer je sa svojim saradnikom, odbeglim policajcem, Ljubom Milovićem kometarisao međunarodnu politiku gde je spomenuo našeg predsednika i rekao da jedino oni, zajedno sa navijačima, mogu „obaliti“ Vučića. Zvicer je osumnjičen za naručivanje i organizaciju više ubistava, koja su počinjena na teritoriji Republike Srbije, Crne gore, ali i drugih zemalja. Ovu priču prokomentarisao je sociolog i stručnjak za bezbednost prof. dr Ilija Kajtez tokom gostovanja u „Info jutru“ na Informer TV.

Srbija ne sme dopustiti da Republika Srpska nestane kao entitet! U Srebrenici jeste bio genocid, ali nad našom zemljom i nad istinom! (VIDEO)

Live TV

Srbija ne sme dopustiti da Republika Srpska nestane kao entitet! U Srebrenici jeste bio genocid, ali nad našom zemljom i nad istinom! (VIDEO)

Srbija će na adrese svih članica Saveta Evrope poslati non-pejper, u kojem će se naći činjenice i jasno pobrojani argumenti zbog kojih tzv. Kosovo ne bi smelo da postane deo pomenute organizacije, pišu današnje „Večernje novosti“. Kako se navodi, u dokumentu će biti popisani svi etnički motivisani napadi na Srbe, otimanje imovine, skrnavljenje crkava, manastira i grobalja, primeri uzurpacije zemljišta na kojem Priština gradi vojne baze, montirani procesi koji se vode protiv naših sunarodnika pred sudovima bez svedoka, kao i to da privremene vlasti više od 4.000 dana odbijaju da ispune obavezu iz Briselskog sporazuma i formiraju Zajednicu srpskih opština. Tomislav Bokan, predsednik pokreta Dinara Drina Dunav govorio je na ovu temu tokom svog gostovanja u emisiji „Info jutro“ na Informer TV.

Oni koji su smislili sud za Putina bi prvo morali da pobede Rusiju! Zelenski ne ide ka traženju rešenja i uspostavljanju mira! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst