Dejan Dragojević ostavio je sve u šoku komentarima na rođenje ćerkice Aleksandre Nikolić i Filipa Cara.

Pobednica „Zadruge 6“ Aleksandra Nikolić i njen partner Filip Car pre četiri dana su postali roditelji. Aleks je porođena carskim rezom u Narodnom frontu u Beogradu, a ćerku su nazvali Leona.

Mama i beba se osećaju dobro, a ponosni otac je organizovao proslavu u rodnoj Crikvenici, dok je sinoć u Aleksandrinom domu u Beogradu takođe upriličeno slavlje. 

Foto: Instagram printscreen

 

Neko čiji se komentar čekao od momenta kada se Aleks porodila, svakako jeste njen bivši partner Dejan Dragojević. Pobednik „Zadruge 5“ je osuo paljbu po bivšoj devojci koja je postala majka, kao i o njenom sadašnjem partneru Filipu Caru. Iako je Dejan sve vreme govorio u „šaljivom“ tonu, mnogi misle da je ovoga puta preterao. 

– Ja koliko sam skontao po svim naslovima, Bruno se oglašava, tako da, Bruno, čestitam ti što si dobio ćerkicu, da je živa i zdrava (smeh). Pa, koliko sam ja skontao Bruno je otac jer se oglašava. Filip je za porođaj bio na TikToku, Bruno daje izjave, valjda se uvek otac oglašava – započeo je Dejan. 

Foto: Instagram

 

Na pitanje šta misli da li je Car došao u Beograd i slikao ćerkicu ili su mu poslali sliku, Dejan je odgovorio:

– Pa poslali, kad je došao? Ja bih voleo da je on došao da mu čestitam – poručio je Dragojević za Hajp.

Zatim je komentarisao ime koje su novopečeni roditelji dali bebi.

Foto: Printscreen You Tube

 

– A Talija su hteli?! Znaš zašto nisu mogli to ime, Talija, lija, lila, Dalila… ti znaš npr. na koga mislim – pričao je Dejan. 

Budući da je Dejan sve vreme priču okretao na šalu i prozivke, te da je u jednom trenutku rekao da „svima koji su mu učinili bilo šta nažao, želi sve najgore“, mnogi su mu u komentarima poručuli da „treba da ga bude sramota“

Njegovu reakciju su svi čekali! Oglasio se Dejan nakon vesti da su Aleksandra i Filip postali roditelji

sledeća vest

Originalni tekst