Aleksandra Mladenović Vaskrs provdi u rodnom selu sa najbližim članovima porodice i dečkom Darkom Dobričaninom koga će za najradosniji verski praznik upoznati sa familijom.

Foto:  

Atraktivnoj, uspešnoj pevačici na poslovnom, ali i privatnom planu cvetaju ruže otkad je uplovila u vezu sa Darkom Dobričaninom, a koliko je njihova ljubav ozbiljna govori i to da će zajedno proslaviti najveći verski praznik. 

Sa kim proslavljaš Vaskrs?
– Vaskrs ove godine kao i svake druge, proslavljam sa članovima porodice i dečkom. Najvažnije mi je da se za taj dan svi okupimo. Jedino će mi baka nedostajati, ne mogu da prihvatim da je više nema. Kao mala sam uvek provodila vreme sa njom, ona me je čuvala i jako mi nedostaje.  

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

Šta je u vašoj porodici nezaobilazno na Vaskršnjoj trpezi?
– Kod nas na jugu ima svašta. Mama se pobrinula za trpezu, jer ipak dolazi zet u kuću, pa mora sve da bude po pe-es-u.

Da li si vešta u kuhinji? 
– U mom stanu sve spremam sama, kuvam, ali kada odem kući mama i snajka spremaju trpezu. Uvek sam tu da im pomognem oko farbanja jaja, da zamesim hleb ili kolač jer to baš volim da radim. Ove godine prvo farbam jaja u Beogradu, pa onda i kod kuće. Bitno mi je da sve bude lepo i inovativno, a u tome je najbolja moja snaja. Kada su praznici uvek sebi dam oduška i uživam u hrani i piću, volim da jedem i ne pazim na liniju. 

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

Kako su te prihvatili članovi porodice i prijatelji tvog dečka?
– Savršeno! Sa njegovom porodicom i prijateljima sam u super odnosima. Družimo se, Darkovi roditelji su divni. Oni su patrijarhalni ljudi, baš kao što je i moja porodica. 

Da li planirate da započnete zajednički život? 

– Još uvek ne razmišljam o tome, suviše je rano. Zasad uživamo i prelepo nam je ovako. 

Foto: Informer/Kristijana Ćaćić

 

Kako ste se upoznali, kako ti je Darko vratio veru u ljubav? 

– Ranije sam se opekla i zato sada želim da intimu zadržim za sebe. Ljubav čuvamo u četiri zida! 

CEO INTERVJU POSLUŠAJTE U VIDEU ISPOD: 

sledeća vest

Originalni tekst