Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, našla se u žiži javnosti nakon finala „Pesme za Evroviziju“.

Anđela je na popularnom takmičenju bila jedna od favorita, a kada je pobedila Teya Dora, nastao je pravu kurcšlus. Njeni fanovi su organizovali čak i protest, koji i nije bio nešto uspešan, ali mlada pevačica se u to vreme nije oglašavala. 

Breskvica je odmah nakon finala PZE otputovala na turneju u Australiju.

Foto: ATAIMAGES

 

Večeras se Anđela pojavila na jednom događaju u Beogradu, pa istakla kako se oseća nakon pomenutog takmičenja i da li su se utisci slegli.

– Ja sam odmah nakon PZE išla na turneju u Australiju, tako da nije bilo nekog preteranog odmora, ali da, slegli su se utisci – rekla je Anđela, pa otkrila koja je pesma bila najtraženija.

Foto: ATAIMAGES

 

– Nastupi su bili predivni u jednom klubu smo postavili rekord, a pesma koju su mi najviše tražili je „Gnezdo orlovo“ – rekla je Breskvica i otkrila da planira da pokrene svoj brend. 

Novak Đoković sa roditeljima uhvaćen u centru Beograda: Sve oči uprte u Dijanu, u rukama je nosila 5.300 evra (FOTO)

sledeća vest

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

Rusi neće uraditi ono što Izrael radi u Gazi! Samo jedna stvar može ozbiljno da se promeni zbog napada u Moskvi! (VIDEO) Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO) Dinko Gruhonjić sprovodi mentalni terorizam! Tužilaštvo mora da pokrene postupke jer će ovakvo ponašanje pokrenuti lanac nasilja! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst