Krah braka poznatog pevača i njegove supruge danima je tema u medijima, a neke pevačice su čak izjavile i da su znale da je razlog razlaza prevara

Melina i Haris Džinović razvode se nakon 25 godina skladne zajednice i dok dizajnerka ne progovora o krahu braka, njen uskoro bivši suprug tvrdi da ga je ona ostavila, pa čak i prevarila što je poslednji saznao. Međutim, sada se mnoge pevačice oglašavaju s pričom da su znale da Melina vara Harisa, jedna od njih je i Ivana Šašić koja tvrdi da se sve znalo u estradnim krugovima:

Foto: Printscreen You Tube

 

– Svi smo mi znali da Melina tamo negde švrlja i da tome mora doći kraj. Što se nje i Harisa tiče, nekako smo svi očekivali da će se ovo desiti. Da se ne lažemo, to je javna tajna – kazala je Ivana.

Foto: ATAIMAGES

 

Pevačica se zatim osvrnula i na razvod koleginice Dragane Mirković, koja je rešila da se nakon 24 godine braka rastane od Tonija, sa kojim ima dvoje dece.

– Ja sam pevala na veselju kada se Manuela rodila, sećam se toga iako je bilo pre više od dve decenije. Dragana je jedan divan čovek, a ako mene pitate ovo niko nije očekivao. Duže poznajem Tonija nego Draganu, poznavala sam i njegovog oca. Bez obzira na neke Tonijeve izlete svi smo mislili da će Dragana to svojom dobrotom sačuvati. Ona je divno stvorenje, ali svemu dođe kraj – rekla je Ivana Šašić.

Foto: Aleksanda Jovanovic Cile/ataimages

 

Evo zašto su Melina i Haris uvek išli odvojeno na more! Kreatorka putovala bez supruga, pa otkrila kako je on to podnosio

sledeća vest

Originalni tekst