Jeleni Karleuši na „Kolegijumu“ Informer televizije specijalnom porukom obratila se i Dragana Mirković.

Pop diva gostovala je na drugom „Kolegijumu“ Informer televizije gde je govorila o svim aktuelnim temama, a urednici i novinari uspeli su da je iznenade specijalnim porukama koju su za Jelenu pripremile njoj drage osobe.

Foto: Informer

 

Jeleni se video porukom obratila njena koleginica Dragana Mirković, a zatim je Jelena ispričala detalje njihovog prijateljstva. Prisetila se kako je Dragana bodrila u određenim životnim situacijama i kada je polagala vožnju. A sve je posebno nasmejala pričom da joj je upravo Dragana objasnila da samo pametni i normalni ljudi sumnjaju u sebe i pitaju se da li im nešto fali. Kako kaže, draga koleginica i prijateljica Dragana joj je tada objasnila da je s njom sve uredu ispričala je Karleuša i nasmejla ceo „Kolegijum“ Informera.

Foto: Masha Bandjur

 

Jelena je otkrila i kako je doživela Draganin razvod.

– Dragana i ja stalno jedna drugu tešimo. U poslednje vreme je ona digla ruke od zvanja mene. Dragana, slobodno mi pošalji neku poruku, ja sam dobro. Ja sam ta vrsta prijatelja koja odmah kreće u akciju da ti reši sve probleme. Gledala sam koliko muškarci mogu da budu okrutni prema ženama. Jako sam osetljiva prema njima jer sam odrasla s majkom. Kad vidim ženu kako plače, to je za mene katastrofa. Ženske suze ne mogu da podnesem. Ja moram da budem jaka. Nemam drugu opciju, osim da budem vrlo, vrlo jaka. To što se Dragani dešava mene jako pogađa. Ona zaslužuje svu sreću ovog sveta i da bude nasmejana, srećna, voljena, mažena i paženarekla je Jelena i otkrila da je Dragana Mirković od nje tražila samo jednu stvar, a to je da ništa ružno ne govori o njenom bivšem suprugu Toniju Bijeliću

JK otkrila detalje razgovora s Ronaldovom partnerkom:

sledeća vest

Originalni tekst